Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Saját kárán tapasztalta a csalódást, amit az online rendelések okoznak.

  A Reddit nevű oldalon számolt be egy nő arról, hogy kisebb sokkot kapott, amikor kézhez kapta azt az áttetsző fehérneműt, amelyet az egyik internetes webáruháztól rendelt. A nő a bejegyzésében leírja, hogy a necc body – legnagyobb döbbenetére –köszönőviszonyban sem volt azzal, amelyet a hirdetésben szereplő képen látott.

  A félrement fehérnemű-rendelésről a nő azt írja:

  Vicces kedvemben voltam, amikor megrendeltem az alábbi kezes-lábast. Mint kiderült, ez a legijesztőbb dolog, amit valaha láttam, és sehogy sem tudnám belepasszírozni magam. Legszívesebben fellógatnám valakinek a szobájába éjjel, kíváncsi lennék, mi történne. Az, ahogyan a kicsi ujjacskák ki vannak meredve, teljesen kiakaszt.

  Nem kellett több, a Reddit-felhasználókat a két fotó nagyon megihlette. Volt, aki ijesztő árnyékként jellemezte a fehérneműt, mások szerint konkrétan Pán Péter árnyékára hasonlít, de volt olyan is, aki szerint a merész viselet leginkább egy dehidratált E.T.-re vagy a Harry Potter Dobbyjára hajaz. A necc body mindenesetre nem tűnik kényelmesnek, a nő legalábbis, aki rendelte, úgy fogalmaz: egy kisgyereknek és egy macskának is kicsi lenne.

  (via Daily Star)