Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Legutóbbi videója láttán a rajongói már aggódnak a biztonsága miatt.

  Britney Spears ismét szintet lépett az egyébként is bizarr Instagram-videói sorában. Az énekesnő látszólag két méretes konyhakéssel a kezében táncol, miközben vad perdüléseket és fordulásokat mutat be követőinek a nappalijában – írja a TMZ.

  Az aggasztó mutatvány egyébként különösen veszélyesnek tűnik, amikor a szőkeség csuklóból lengeti a pengéket – távolról sem tudatos mozdulatokat produkálva –, miközben kis testű kutyái a lába körül sündörögnek.

  Elkezdtem ma játszani a konyhában a késekkel. Ne aggódjatok, ezek nem igazi kések!!! Közeleg a halloween!!!

  – igyekszik nyugtatni követőit Britney Spears a posztjában.

  Bár az énekesnő szövege arra enged következtetni, hogy csak ártatlan bolondozásról van szó, de gyámságának feloldása idején a biztonságáért felelős gondozói készítettek egy listát a javaslataikról, melynek egyik legfontosabb ajánlása az volt, hogy a késeket tartsák távol tőle.

  A lapnak több forrás is megerősítette, hogy az egykori popsztár a késeket egyfajta védelemnek tekintette, mert attól félt, hogy újra intézetbe kerülhet. Mint mondták, Spears mindenhol pengéket tart a házában – beleértve a hálószobáját is –, és az egyik bennfentes szerint „paranoiás volt, hogy valaki el akarja kapni, és így szerette volna megvédeni magát”.

 • Marián lassan már magasabb, mint édesanyja.

  A Viasat3 Adom a napom új epizódjának vendége volt Majoros Hajnalka, aki a többi sztárvendéghez hasonlóan megmutatta a nézőknek, hogy telik egy hétköznapja. A modell a hétfő reggelt az iskolánál kezdte, ahová fiait, a 11 éves Mariánt és a 7 éves Olivért vitte. A két gyerek nagyot nőtt azóta, hogy utoljára kamerák előtt álltak, az idősebbik fivér szinte már magasabb is édesanyjánál.

  „Próbálj meg akkor hívni, amikor dogát írunk, hogy ne kelljen megírnom” – búcsúzott Marián, Majoros Hajnalka pedig sírást imitálva integetett az épület felé baktató srácok után.

   (via Blikk)

 • Emlékpadot állítanak fel Korda György és Balázs Klári tiszteletére. Az ülőalkalmatosság, valamint az énekesházaspár ahhoz tartozó viasszobra hol máshol is kaphatna helyet, mint a a Liszt Ferenc Budapesti Nemzetközi Repülőtéren, amely az énekes legnépszerűbb slágerét ihlette.

  „Akkor mondom azt, hogy be lesz fejezve az életművünk, ha a Liszt Ferenc reptér valamelyik terminálján áll egy pad, azon pedig két viaszbábú. Klári és én. Akkor megtörtént velünk tényleg minden, ami megtörténhetett” – nyilatkozta nemrég a Borsnak Korda, álma pedig már megvalósulófélben van, hiszen az ötletet nem csak elfogadta a légikikötő vezetősége, de már a konkrét koncepció is tervezés alatt áll. Azt egyelőre nem tudni, melyik terminálon futhatunk majd bele bármikor Kordáékba.

 • Október közepén visszatér milliók kedvenc nagyapa-unoka párosa.

  Befutott az első előzetes a Rick és Morty új, szám szerint hetedik évadához. A trailert megelőző várakozás különösen izgalmas volt ezúttal, hiszen a sci-fi rajzfilmsorozat rajongói nem csak a több multiverzumot átölelő történetszál miatt izgulhattak, hanem azért is, mert lecseréltek a két főszereplő már-már kultikusnak számító szinkronhangját, Justin Roilandet, aki nem mellesleg társszerzője is volt a szériának.

  A férfit januárban tette ki a produkcióból az Adult Swim, miután volt barátnője testi sértéssel, valamint további súlyos dolgokkal vádolta meg.

  Azt egyelőre nem tudni, ki vagy kik szólaltatják végül meg a nagyapa-unoka duót, mindenesetre az első visszajelzések egyhangúan pozitívak – ami maga a rajongókat is meglepte.

  „Így, hogy másodjára nézem az előzetes, nem is olyan rossz a szinkron, mint vártam. Rickét 70 százalékban eltalálták, Mortyé 100 százalékosan pontos!”

  „Igen, a hangok nem ugyanazok, de az új színészek nem rosszak. Morty picit fáradtnak hangzik, de Rick szinte teljesen a helyén van.”

  „Rick kiabálása egy kicsit reszelős, de a sima beszéde fantasztikus. Morty is majdnem tökéletes!”

  „Határozottan mérföldekkel jobb, mint amire készültem. Szép munka, Adult Swim!”

  „Rick rekedtesebben hangzik, de őszintén, kit érdekel. Amíg a műsor lényege változatlan marad, addig szórakoztató lesz!” – írták a kommentek között. Az új évad Amerikában október 15-én, Magyarországon pedig az HBO Maxen egy nappal később debütál.