Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kasza Tibinek mesélt róluk.

  Polgár Tündével kezdődött meg a Szerencsekerék új évada, a házigazda Kasza Tibor pedig érdekes kérdésekről faggatta őt a stúdióban. Például, hogy vannak-e világsztár szomszédjaik Floridában.

  „Elég sok ismert ember él a környékünkön, a ZZ Top egyik tagja például. Mick Jagger, miután a legújabb feleségének a szülei onnan származnak, vett ott a környékünkön egy házat az asszonynak, hogy legyen hova lejárni. De sajnos még sosem futottunk össze a piacon” – mesélte a Farm VIP legutóbbi kiesője, hozzátéve: Rosie O'Donnell humoristát viszont látta már a híres-neves piacukon.

  A műsorvezető erre bevallotta, náluk is jelen van már celeb-turizmus, Legyen Kasza Tibi szomszédja! címen próbálják eladni az otthona közelében lévő házakat.

  Ott, ahol mi lakunk állítólag tartanak ilyen túrákat az ingatlanosok. Imitten lakik a …, és akkor végig viszik az embereket. Marha boldog vagyok tőle.

  (via Bors)

 • A milliárdos nagyon félt a dologtól.

  Nemrég derült ki, hogy kétgyermekes édesanya lett Paris Hilton, aki egy Instagram bejegyzésben beszélt először kislányáról, Londonról, fia pedig hamarosan első születésnapját ünnepli.

  A milliárdos Paris in Love című valóságshowjából most kiderült, a béranya által világra hozott Phoenix pelenkáját először egy hónapos korában cserélte ki édesanyja, akkor is rettegve.

  „Meg kéne tanulnom, hogyan tegyem tisztába?” – kérdezte testvérét a DJ, majd Nicky Hilton igenlő válasza után így szólt fiához:

  Nem csinálnám meg a születésnapomon, de érted megteszem. Phoenixért bármit.

  Húga végig felügyelte a procedúrát, ami közben Paris bevallotta, fél, és azt is, élete első pelenkázása zajlik épp. 

  „Ilyen az anyaság, egy kicsit mindig piszkos lesz a kezed” – bölcselkedett a fiatalabbik Hilton-lány, majd megmutatta az újdonsült édesanyának, hogyan ellenőrizheti, hogy nem túl szoros-e a pelenka a babán. Remélhetőleg Paris London esetében már nem várt négy hetet az első tisztábatételig.