Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • MG 1465
  Fotó: Németh Kata / Index

  Ahogy arról az Indexen is írtunk, tavaly gyakorlatilag nem volt olyan RTL-es produkció, amiben ne vállalt volna szerepet Széki Attila Curtis, ellenben nemrég arról számolt be, hogy idén már nem számít rá a csatorna. Az újpesti rappert legutóbb zsűriszerepben láthattuk a The Voice-ban, amit rövidesen a visszatérő X-Faktor fog váltani.

  „Korrektül elmondták, hogy amilyen műsorok lesznek idén, azokban nem számolnak velem, mint tavaly, de ez nem azt jelenti, hogy jövőre ne tárgyalnánk újra. Azzal is felhívtak, hogy ne az újságból tudjam meg, hogy két óra múlva bejelentik Majkát. Azért ez fura volt, főleg úgy, hogy abban az évben minden műsort én csináltam nekik. Tisztában voltam vele, hogy egy karakterek vagyunk, de nem tudtam erről, és tavaly még arról beszéltünk, mi minden lesz idén” – fogalmazott korábban Hajdú Péter műsorában Curtis.

  A Blikk értesülései szerint a rapper neve újra felmerült a TV2 Sztárban sztár ősszel adásba kerülő All Stars-műsorában. Mint írják, ugyan szerződésről még nincs szó, de „komoly tárgyalások” zajlanak, a zenész pedig „csúcsgázsira” számíthat, amennyiben megegyeznek.

  Időközben Curtis a közösségi oldalán reagált a témában, és cáfolja a lap állításait:

  Tegyük tisztába MEGINT a dolgot…

  !!NEM TÁRGYALOK A TV2-VEL!!!

  olvasható az Instagram-posztjában.

 • Azonnal cselekedett a fiatal.

  ZS 0994
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  Aranyos videót osztott meg TikTok-oldalán ifjabb Schobert Norbert, aki egy bajba jutott kismadár segítségére sietett. A Farm VIP második évadának győztese ugyanis arra lett figyelmes párjával, hogy a zuhogó esőben egy aprócska madár húzta meg magát a fedetlen verandájukon, így záporoztak rá az esőcseppek. Azonnal rögtönöztek is egy fészket, amit egy esőtől védett részre tett le a fiatal, aki ezután egy kesztyűben óvatosan megfogta a madarat, és biztonságba helyezte.

  „Féltem, hogy meg fog csípni, de nem tette” – írta Schobert, majd azt is láthattuk, ahogy másnap ellenőrizte a madár hogylétét:

  Nézzük meg a madármentő akció eredményét! Ó, hát ez elszállt, küldetés teljesítve

  – nyugtázta az eredményt ifjabb Schobert Norbert egy mosollyal.

  (via Bors)

 • Képernyőkép 2024-05-23 210047.png
  Fotó: RTL

  A ValóVilág12 első kiesője, VV Bogi csütörtök este a Fókusz riportjában vallott arról a szenvedélyéről, amely két évvel ezelőtt uralkodott el rajta. A 18 éves lány tisztaságmániája már a villában is megmutatkozott, de emellett vásárlásfüggő is. Egy applikáción keresztül szinte állandóan rendelt magának valamit, főleg ruhákat, de végül meg tudott ezzel küzdeni.

  Én vagyok az a lány, akinek tényleg függősége a vásárlás. Bármilyen boltba bemegyek, legyen szó sminküzletről, ruhaüzletről, mindig valamilyen kis apróságot el kell hozzak. Legyen ez egy arcmaszk, egy sapka, egy sál, mert ez engem megnyugvással tölt el

  – árulta el bemutatkozó kisfilmjében az egykori valóságshow-szereplő, aki komplett szekrényeket töltött már meg ruhákkal. Pontosan nem is tudná megmondani, mennyi van neki, a sok vásárlás pedig mostanra már nem is tölti el örömmel.

  Mint meséli, leginkább úgy tudott megálljt parancsolni magának, hogy letörölte az alkalmazást, ahonnan ruhákat rendelt.

  (via RTL)

 • A 78 éves énekesnő orrpiercinget villantott.

  Szerelmével, Alexander Edwardsszal lépett a vörös szőnyegre Cher, aki nem is akarta eltitkolni, mennyire szerelmes. A 78 éves énekesnő a minap a cannes-i filmfesztivál legglamúrosabb estéjén, a jótékonysági amfAR-gálán tette tiszteletét 40 évvel fiatalabb párjával, akivel nem bírtak parancsolni érzelmeiknek: úgy romantikáztak a kamerák előtt, mintha nem holnap.

  Érdekesség, hogy a Believe című dal előadója egy orrpiercinget is beújított az eseményre.

  (via People)