Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gyermeke szintén labdarúgó lett.

  A Reggeli műsorában kezdte a napot Kabát Péter, aki többek közt gyermekéről is mesélt a műsorvezetőknek, Peller Mariannak és Szabados Ágnesnek. Kevin idén már 19 éves lesz, és édesapja nyomdokaiba lépett:

  „Itt focizik Újpesten. Egy fejjel magasabb, mint én, és még nőni fog. Nem tudom, hogy a mai fiatalok hogy nőnek ekkorára egyéként. Zsivány meg csibész, de ugyanakkor sokkal komolyabb, mint én voltam” – kezdte az egykori sportoló, aki nagyon büszke gyermekére, de ugyanakkor igyekszik védeni, és nem szeretné, hogy sok helyen szerepeljen. 

  „Van egy éve barátnője, komoly kapcsolatban él, le a kalappal csinálja a sulit. A focit nagyon szereti, nagyon odateszi magát. Amit mondtam neki, hogy a legfontosabb az alázat meg a tisztelet, amit abszolút megtanult.”

  Kabát saját bevallása szerint kritikus gyermekével, ilyen szempontból sosem fogja elkényeztetni. Emellett viszont azt is tudja, hogy fiának nem könnyű híres édesapja mellett – épp ezért edzéseire sem sokszor jár ki, nehogy azt higgyék, az ő keze van például Kevin csapatba állítása mögött.

  Saját magának kell ezt kiharcolnia, viszont látom, hogy kezd ehhez már kezd hozzászokni. Az első időkben szerintem nagyon-nagyon zavarta, hogy kint vagyok. 

 • Premierdátumot is kapott A kihívók.

  challangers
  Fotó: youtube

  Új, hosszabb előzetes kapott A kihívók, Zendaya hamarosan premierező filmje.

  A romantikus sportvígjáték első, meglehetősen merész trailerje (amelyben a főszereplő kegyeiért vetekedő Josh O'Connor és Mike Faist karaktere szimultán csókolózik a színésznővel) hatalmasat ment az interneten, a most befutott kedvcsináló pedig ehhez hasonlóan nem szűkölködik a kacér képsorokból, de a drámai fordulatokban sem. Zendaya ráadásul saját Instagram oldalán egy kis meglepetéssel is készült követői számára, a hivatalos előzetes után néhány backstage-ben készült felvételt is közzétett.

  A kihívók április 26-án érkezik az amerikai mozikba, itthoni bemutatóról egyelőre nincs hír. 

 • Kiderült, mi előzte meg a döntését.

  Futótűzként járta be az internetet Machine Gun Kelly friss Instagram-fotója a héten: a rapper feketére varratta felsőteste nagyját, valamint kezeit és hátát is, képéhez írt szövege szerint „csak spirituális okokból”.

  Ahogy arról beszámoltunk, követői körében nem kapott túl pozitív fogadtatást az új, extrém tetoválás, többen aggodalmukat fejezték ki MGK mentális állapota miatt. A jelek szerint nem járhattak messze az igazságtól, szerda este ugyanis a zenész egy új, szomorú hangvételű dalt jelentetett meg, amelyben az őt ért sok támadás mellett a tetkó eredetéről is énekel:

  Bárcsak ne hallgatnék rájuk, és azt kívánom, hogy ők is megértenek majd egyszer / Ideg-összeroppanáson volt, és kivarrattam az egész testem egy vonal kivételével

  – szól a Don't Let Me Go egyik sora, de Kelly aztán megnyugtatott mindenkit, rendben van egyébként, csak stílusváltáson megy át. Hogy ez mennyire igaz, nem tudni, mindenesetre a számot (tetkójával ellentétben) egy emberként üdvözölték rajongói.

 • Hollywood egyik legnagyobb átváltozóművésze kétségkívül Christian Bale, aki egy-egy szerep kedvéért úgy adja le vagy épp pakolja magára a kilókat, mintha ez a világ legegyszerűbb dolga lenne. Legújabb, készülő filmje apropóján az 50 éves színész most hajától szabadult meg, a lesifotósok teljesen kopaszon kapták őt lencsevégre a minap Kaliforniában. Nem is egyszerű így ráismerni, sokan első ránézésre Travis Barkernek hitték az Amerikai pszichó sztárját.

  Bale most Maggie Gyllenhaal rendezőnővel forgat, Frankenstein szörnyét kelti majd életre a Frankenstein menyasszonya modern újragondolásában. A filmben szerepet kapott többek közt Penélope Cruz és Peter Sarsgaard is.