Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úton van az utánpótlás, édesanyja nyomdokaiba lép Hosszú Katinka gyermeke? 

  Ezt még nagyon korai megmondani, mindenesetre az olimpikon legfrissebb Instagram bejegyzése alapján túl van első edzésén 6 hónapos kislánya, az augusztusban született Kamília, erről pedig a büszke anyuka követőinek is beszámolt. A sportoló egy Kanári-szigeteki úszoda medencéjének partjáról jelentkezett be kislányával a kezében, rajongói pedig kedves hozászólásokkal árasztották el az aranyos fotót.

  „Iron Baby” – fogalmazott humorosan egyikük Hosszú becenevére, az Iron Ladyre utalva.

 • Képernyőfotó 2024-02-29 - 23.31.14.png
  Fotó: RTL

  Stahl Judit évek óta visszavonult a médiától, a stúdiót pedig az útóbbi időben a színpadra cserélte. Az egykori tévés lányával, a 19 éves Stahl-Bohus Hannával közösen hozott létre egy gasztronómiai témájú színdarabot a 6Színben, a többek közt Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Kovács Patrícia és Hevér Gábor szereplésével futó Flódnit – erről, valamint a közös munkáról most a Fókusznak mesélt.

  „Nagyon jól lehetett együtt dolgozni Hannával, de ezt nem azért mondom, mert a gyerekem, hanem mert iszonyú precíz lény, és én ezt nagyon bírom” – kezdte Stahl, aki gyakran süt-főz együtt tinédzser lányával, ha épp nem az előadásukon dolgoznak.

  „Egymástól tanultunk azalatt, amíg megírtuk. Azt akartuk kipróbálni, hogy kitalált játéktípusok mennyire működnek, mennyire lesznek viccesek. Volt feszültség, és mégis végig imádtuk csinálni, és most is itt nevettünk együtt, fogtuk egymás kezét” – mesélte a dráma szakos gimnazista, aki korábban musical táncos volt, és mindenképp a színházi szférában képzeli el a jövőjét.