Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Öniróniából jeles.

  Saját magánéletével poénkodott Demcsák Zsuzsa a Farm VIP kedd esti epizódjában. A szereplőknek egy erőnléti feladatban kellett teljesíteniük, párjukkal egy-egy fakockát kellett minél tovább tartaniuk a lábaikkal a magasban. Többeknél ugyan eltört a mécses, mégis utolsó erejükig küzdöttek, amely őszintén meglepte a műsorvezetőket is. Egy és egy negyedóra elteltével Demcsák megjegyezte:

  „75 perce tartjátok a kockákat! Ennyi idő alatt férjhez megyek és elválok...”

  Beszólásán jót kacagtak a szereplők, mire nevetve hozzátette:

  „Nálam ez mondjuk gyakori.”

  Ahogy arról az Index is beszámolt, a műsorvezető kezét nemrég harmadjára is megkérték. Új szerelméről nem lehet sokat tudni, mindössze, hogy egy vidéki üzletemberről van szó, akivel valószínűleg munkakapcsolatnak indult románcuk.

 • Követőinek mutatta meg az aranyos képet.

  Egy rajzzal kedveskedett Szabó András Csutinak ötéves kisfia, Medox. A büszke üzletember elérzékenyülve számolt be Instagram oldalán a különleges ajándékról, amelyre bejegyzése szerint már évek óta vágyott.

  „Amióta apa vagyok egy ilyen rajzról álmodtam. Medike ma az oviban rajzolni szeretett volna és ezt készítette nekem! Eleve a tudat, hogy ő nekem szeretne készíteni valamit, miközben mindenki más játszik, már attól halálra bőgtem magam, de, hogy egymás kezét fogva Ő, Nina és én szerepelünk rajta, az számomra a legszebb ajándék az egész világon!” – fogalmazott a férfi, aki a hozzászólások közt elárulta követőinek, mi lesz az alkotás sorsa: tetoválást tervez készíttetni belőle a hátára.

 • Békés és kiegyensúlyozott életét él az X-Faktor egykori győztese.

  Lassan egy éve már, hogy Tóth Andi egy őszinte videóval jelentkezett be Instagram oldalán, hogy bejelentse: visszavonul, felhagy az énekléssel, koncertezéssel.

  Az énekesnő most kivételt tett, és a hétvégén újból megcsillogtatta hangját, Tina Turnerként állt a Sztárban sztár leszek! színpadára. Mint ahogy azt a Tények Plusznak elmesélte, nagyon örült a felkérésnek, hiányzott neki ez a fajta kihívás, ugyanakkor márciusi döntését nem bánta meg, sőt.

  Én állítom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy visszavonultam, és abbahagytam ezt haknis szörnyű káoszt, amiben éltem. A visszavonulásom sem arról szólt, hogy én nem akarok énekelni, hanem arról, hogy csak olyat akarok énekelni, ami színvonalas, amiben meg tudom mutatni, hogy van bennem ilyen is

  – mondta a műsor egykori versenyzője, aki bár ritkán beszél magánéletéről, annyit azért elárult, szerencsére minden rendben van vele, az emlegetett káosz már a múlté.

  „Békés vagyok, kiegyensúlyozott, edzek, dolgozom, van egy kutyám, kertes ház, tökéletes. Ilyen életet kívánok mindenkinek!”