Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kisebb feszültségeket szült, hogy hozzá került a pozíció.

  Rékasi Károly visszaadta a Farm VIP legutóbbi adásában a sárga csapat vezetői pozícióját, amely így Ripli Zsuzsihoz és Lakatos Leventéhez került. Papíron, gyakorlatban inkább a színésznő vette kezébe a dolgokat, és az írónak is instrukciókat kezdett adni.

  „Nekem ott lett nyilvánvaló, hogy akkor ő ezt nem akarja közösen csinálni. Azt érzem, hogy a csapat egyelőre Zsuzsit jobban elfogadja ebben a pozícióban” – jelentette ki a férfi.

  „Zsuzsinak van egy ilyen... nem parancsolgató, hanem irányítgató stílusa” – véleményezte a dolgot Kiss Daniella, de hasonló állásponton volt Lakatos is, aki tehénfejés közben Szabyestnek fejtette ki gondolatait.

  „Ez a Zsuzsi-vezetés, ez kaotikusabb, mint a Karcsi-vezetés volt.”

  „Igen, ezt már érzékeltem az elején. Szerintem nagyon ki fog borulni” – mondta az énekes, majd arról beszélt, lehet túlságos bizonyítani akar a színésznő.

  „Zsuzsi engem kiszorított a munkából, úgy éreztem. Neki nehezére esett velem közösen csinálni a time and management részét. Ezért arra gondolok, hogy el akar távolítani ebből a konstrukcióból” – magyarázta az író, hozzátéve: összeveszni egyébként nem tervezett ezen, főleg, hogy utána rendezték is soraikat.

 • Kezdők is bátran elkészíthetik ezt a különleges rakott krumplit, ugyanis a munka nagy részét a tűzhely végzi, a sütőben érnek össze az ízek.

  Pár hozzávalóból, a hagyományostól eltérően készül ez az ízbomba rakott krumpli : kolbász helyett bacon, tojás helyett karamellizált hagyma gazdagítja, sajtból pedig camembert ízesíti. Utóbbi nem olvad úgy szét, mint a félkemény gouda vagy trappista, ízében viszont ad hozzá egy pluszt.

  A recept lényegi kiegészítője a fehérbor: a hagyma és a bacon átveszik az ízét, ettől lesz valódi ízbomba ez a réteg, illetve az összhatás is. Fontos, hogy a krumplit elő kell főzni: mivel a sütőben már nem tölt sok időt az étel, nem szabad kihagyni ezt a lépést. Nincs rosszabb egy félig nyers, ropogós közepű burgonyánál, úgyhogy mindenképp szánjunk egy kis időt az előkészítésére. Amíg fő a krumpli, addig összedobhatjuk a baconös-hagymás alapot is, úgyhogy utána már csak rétegezni kell őket.

  Ugye, milyen jól hangzik? A pontos receptet ide kattintva olvashatja, további ötletekért pedig keresse fel a sobors.hu-t!

 • Testhezálló munkát végez a hétköznapokban is.

  Hónapok óta alkot egy párt Tóth Gabi és új szerelme, a néptáncos Papp Máté Bence, miután az énekesnő és férje, Krausz Gábor bejelentették válásukat. Azt azonban egészen eddig nem tudhattuk, hogy a férfinak mi a civil foglalkozása. Mint arról a Bors egyik olvasói leveléből értesült, a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence eredetileg tanárként dolgozik a Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthon oktatójaként. A szakterülete nem meglepő: néptáncot tanít különböző korosztályú lányoknak.

  A II. kerületi iskola honlapja szerint a világhírű Fricska táncegyüttes oszlopos tagja már 2014-ben is a neves intézményben tanított, s lelkes résztvevője a diákoknak szervezett programoknak. Év elején például a holland cserediákokat vezették körbe az ország nevezetes pontjain, a nap végén pedig néptáncbemutatót tartottak Papp tanár úr vezetésével. Szintén kiderült, hogy az intézmény gimnáziumi szekciójában most novemberben tartották a szalagavató bált, amelynek after partyján Tóth Gabi is részt vett kedvesével: a diáksereggel buliztak, és az idő nagy részét együtt töltötték.

 • Milliós kár keletkezett még így is.

  Osváth Zsolt közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánossággal, hogy az éjszaka során betörés áldozatává váltak párjával. Mint arról a youtuber beszámolt, motoszkálásra lettek figyelmesek a házuk melletti raktárban, ezért azonnal értesítette a hatóságot, akik rövid időn belül ki is érkeztek hozzájuk.

  A hajnalig tartó helyszínelés során kiderült, rengeteg személyes, munkájukhoz nélkülözhetetlen tárgyat loptak el, ezért a biztonsági kamerák felszerelése mellett döntöttek. Másnap az ehhez szükséges technikai berendezéseket akarta felszerelni a pár, de ezúttal tetten érték az egyik betörőt, akit a raktárban tartottak a rendőrség kiérkezéséig. A kellemetlen esetről Osváth a YouTube-csatornáján számolt be részletesen.

  Betörtek hozzánk. De ami még durvább, hogy elfogtuk a betörőt. A kár így is milliós, és rémálmaink vannak

  írta az influenszer Instagram-történetében, megköszönve a kiérkező rendőrség munkáját.