Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Premierdátumot is kapott A kihívók.

  challangers
  Fotó: youtube

  Új, hosszabb előzetes kapott A kihívók, Zendaya hamarosan premierező filmje.

  A romantikus sportvígjáték első, meglehetősen merész trailerje (amelyben a főszereplő kegyeiért vetekedő Josh O'Connor és Mike Faist karaktere szimultán csókolózik a színésznővel) hatalmasat ment az interneten, a most befutott kedvcsináló pedig ehhez hasonlóan nem szűkölködik a kacér képsorokból, de a drámai fordulatokban sem. Zendaya ráadásul saját Instagram oldalán egy kis meglepetéssel is készült követői számára, a hivatalos előzetes után néhány backstage-ben készült felvételt is közzétett.

  A kihívók április 26-án érkezik az amerikai mozikba, itthoni bemutatóról egyelőre nincs hír. 

 • Kiderült, mi előzte meg a döntését.

  Futótűzként járta be az internetet Machine Gun Kelly friss Instagram-fotója a héten: a rapper feketére varratta felsőteste nagyját, valamint kezeit és hátát is, képéhez írt szövege szerint „csak spirituális okokból”.

  Ahogy arról beszámoltunk, követői körében nem kapott túl pozitív fogadtatást az új, extrém tetoválás, többen aggodalmukat fejezték ki MGK mentális állapota miatt. A jelek szerint nem járhattak messze az igazságtól, szerda este ugyanis a zenész egy új, szomorú hangvételű dalt jelentetett meg, amelyben az őt ért sok támadás mellett a tetkó eredetéről is énekel:

  Bárcsak ne hallgatnék rájuk, és azt kívánom, hogy ők is megértenek majd egyszer / Ideg-összeroppanáson volt, és kivarrattam az egész testem egy vonal kivételével

  – szól a Don't Let Me Go egyik sora, de Kelly aztán megnyugtatott mindenkit, rendben van egyébként, csak stílusváltáson megy át. Hogy ez mennyire igaz, nem tudni, mindenesetre a számot (tetkójával ellentétben) egy emberként üdvözölték rajongói.

 • Hollywood egyik legnagyobb átváltozóművésze kétségkívül Christian Bale, aki egy-egy szerep kedvéért úgy adja le vagy épp pakolja magára a kilókat, mintha ez a világ legegyszerűbb dolga lenne. Legújabb, készülő filmje apropóján az 50 éves színész most hajától szabadult meg, a lesifotósok teljesen kopaszon kapták őt lencsevégre a minap Kaliforniában. Nem is egyszerű így ráismerni, sokan első ránézésre Travis Barkernek hitték az Amerikai pszichó sztárját.

  Bale most Maggie Gyllenhaal rendezőnővel forgat, Frankenstein szörnyét kelti majd életre a Frankenstein menyasszonya modern újragondolásában. A filmben szerepet kapott többek közt Penélope Cruz és Peter Sarsgaard is.

 • Szerinte ezt hirdeti a mai világ, de ő hisz a házasság szentségében.

  Oláh Gergő és felesége, Niki immáron 16 éve, hogy összekötötték az életüket, azóta pedig öt gyermeket nevelnek közösen. A problémák persze őket sem kerülik el, de mindig megoldásra jutnak valahogy, erről pedig kapcsolatukról szóló előadásaikban is őszintén mesélnek.

  „Nagyjából egy éve fogalmazódott meg bennem, mennyire bánt, mi több, bosszant, hogy hány és hány házasság megy tönkre körülöttem” – kezdte a Story magazinnak az énekes, hozzátéve:

  Tavaly ilyenkor ráadásul több ismert házaspár jelentette be, hogy válnak, és anélkül, hogy megnevezném őket, bevallom, engem feldühített, hogy feladják. De értem, megértem, a mai világ azt hirdeti, hogy ha valami nem jó, nem kényelmes, ha már nincs akkora izgalom, alábbhagytak az érzelmek, akkor add fel, szállj ki, legyél önző, keress mást, jobbat…

  Oláh úgy gondolja, ez nem jó narratíva, és büszke arra, hogy ő és felesége kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, ráadásul közös munkájuknak hála sok házasságot sikerült megmenteniük.

  „Szerintem viszont egy házasságért igenis meg kell küzdeni! És nem a gyerekek, pláne nem a közös ház vagy bankszámla miatt, hanem mert súlya van annak, hogy holtomiglan, holtodiglan. Egy házasság nem a saját boldogságunkról kell hogy szóljon, hanem mindkét félnek azon kell dolgoznia, hogy a másikat boldoggá tegye, nos, ez az egyik titok a sok közül.”