Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tenerifén folytatódott Az álommeló, ahol Balogh Levente elnökiasszisztens-jelöltjeinek kettesével, élesben kellett tesztelniük értékesítési vénájukat. A napi feladat az üzletember és segítői szerint is Gombár Bettinek és Polgár Péternek ment a legrosszabbul, főleg a lány jelenlétét kritizálták a szakemberek, így este szállásukon a másnapi taktikáról kezdte őt faggatni társa.

  „Mi az, amit nem jól csináltunk? Mit kellene másképp csinálnunk, hogy jobbak legyünk holnap?” – szegezte a kérdést Gombárnak a férfi, aki meglepő választ adott.

  Teljesen őszintén, Peti, én még azon gondolkodom, hogy ne adjam fel ezt az egészet. Én szeretem a csúcson abbahagyni. Ma már kiült az arcomra mindaz, ami bennem van, és én nem ez vagyok. Nagyon jó ez a pozíció, nagyon jó a Balogh úr, meg minden, de azért nem mindenáron… Inkább úgy megyek haza, hogy feladom, mint hogy ez nem az én teljesítményem

  – öntötte ki a szívét Betti, hozzátéve: páros feladat lévén társát sem akarja lehúzni. Polgár megértéssel fogadta partnere vallomását, és bár próbált lelket önteni belé, reggelig adott neki határidőt végső döntése meghozására. A lány, mint mondta, még az este pontot fog tenni a kérdés végére.

  „Őszintén szólva a következő 10 percem lesz nehéz, utána én ezt tudom, hogy el fogom dönteni. Az a 10 perc, az tényleg nehéz lesz, de onnantól nem fogok több időt, energiát belefektetni.”

 • Idén nyáron házasodtak volna össze.

  Korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tette közzé a héten Varga Miklós Joe, hogy szakítottak menyasszonyával, Hrovatin Csengével. A Nyerő Párosban is megfordult jegyesek idén nyáron házasodtak volna össze, posztjában a tévés arról írt, nem szeretne bővebben beszélni kapcsolata végéről, de minden jót kívánt volt barátnőjének.

  A Blikknek mégis sikerült röviden szóra bírnia az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplőjét, akinek nyilatkozatából úgy tűnik, talán még nincs minden veszve.

  „Csengével közösen arra a döntésre jutottunk, hogy egyelőre nem kívánunk nyilatkozni a magánéletünkről, hiszen egyikünk sem szeretné kibeszélni a másikat” – kezdte, majd elárulta, nem volt komolyabb konfliktus közöttük, csak hullámvölgybe ért románcuk.

  „Nem kell heves vitákra gondolni, egyszerűen néhány nézeteltérés adódott az utóbbi időben köztünk, ezek megoldásán mind a ketten dolgozunk, egyénileg és közösen is. Ő maga arra törekszik, hogy megmentse a kapcsolatukat.

  Mérhetetlen szeretet, ragaszkodás és szerelem van köztünk, amit nem szeretnénk veszni hagyni, ezért megteszünk mindent, hogy mihamarabb rendezni tudjuk a dolgainkat.

  A magánéletünk védelme érdekében ennél többet nem szeretnék mondani” – árulta el a Survivor műsorvezetője. A lap kereste Hrovatint is, ő azonban nem szeretett volna megszólalni az ügyben, de azt elárulta, teljesen egyetért Varga szavaival. 

 • Mint fogalmaztak, álomszerűen alakul Polyák Lilláék kanadai élete. A sztárpár 8 hónapja költözött a tengerentúlra, most pedig a Meglepetés magazinnak meséltek arról, hogy telnek napjaik új otthonukban.

  „Torontóban minden új nekem. Szeretek iskolába járni, emberekkel ismerkedni. Hétköznap szinte egész nap a suliban tanulok és edzésekre járok, de hétvégenként Lillával közösen fedezzük fel a várost. Kiállítás, múzeumok, színházi előadások, mozi, vagy csak lemegyünk az Ontario-tóhoz sétálni” – kezdte a színész, majd online énekoktatással foglalkozó felesége is felidézte egy átlagos napját, ami reggel hétkor, reggelikészítéssel indul, majd fia és férje távozása után általában bevásárlással, ügyintézéssel, vagy a lakás csinosítgatásával folytatódik.

  A 25 éve tartó színészi pályám után jó volt egy kicsit hétköznapinak is lenni. Én egyébként sem vágyom feltűnésre, csak a színpadon szeretek szerepelni. Itt simán eltűnök a tömegben, nem ismernek fel, ezt élvezem. Otthon sokszor megszólítottak az utcán, ami persze jólesik, de néha terhes is tud lenni. Itt szabadidőruhában, smink nélkül is bemehetek a boltba, senki nem teszi szóvá, hogy „Művésznő, talán beteg, azért nincs kifestve?”

  – idézte szavait a 24.hu.

  A színészházaspár júliusban két hétre Magyarországra látogat, családjuk mellett közönségükkel is szeretnének találkozni, így koncertekkel is készülnek.

 • MG 1604
  Fotó: Németh Kata / Index

  Trokán Nóra a Kék Pelikan című animáció film kapcsán adott interjút a Hot! magazinnak, amely moziban az egyik karakter hangját kölcsönzi. Mivel a történet szerint a 80-as évek végén játszódik az alkotás, ezért azt is megkérdezték, milyen emlékei vannak abból az évtizedből.

  „Nyugalomra és békére emlékszem, meg a lakótelepi focizgatásokra. Nagyon jó közösség volt, a szomszéd fiúknál nintendóztunk, mert nekik már volt akkor” – idézi a Bors a színésznőt. Az interjúban azt is elárulta, hogy úgy hiszi, a mostani gyerekeknek nehezebb dolguk van.

  A mai világhoz máshogy kell alkalmazkodni, kicsit sajnálom is őket. Nehezebb lehet gyereknek lenni, mint a kilencvenes években.

  – mondta Trokán, majd arra is kitért, szerinte hogyan lehet ezen segíteni a nevelésben.

  Nehéz kérdés, mert ha tiltod a gyereknek, mondjuk, a közösségi médiát, akkor az ciki, mert nem tud hozzászólni a beszélgetésekhez, de közben meg kicsik még, hogy ők maguk kontrollálják

  – vélekedett a színésznő, aki azt látja a gyerekek többségén, hogy nehezen kezelik, sokszor egyenesen dührohamot kapnak, ha megvonják tőlük a képernyőt. Úgy véli, hogy az ő generációja még nem erre volt trenírozva, úgyhogy „ez egy nagyon nehéz lecke”.