új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Alig lehet ráismerni a műsorvezetőre.

  A nosztalgia jegyében tette közzé legfrissebb bejegyzését az Instagramon Debreczeni Zita. A fényképésznő a férjéről, Gianni Annoniról tett közzé egy fiatalkori fotót.

  A kétgyermekes édesanya azért osztotta meg ezt a régi felvételt, mert a műsorvezető-szakács éppen ma, azaz április 15-én ünnepli a születésnapját. Gianni Annoni 53 éves lett.

  A legjobbakat kívánom! Boldog szülinapot! Mr. Jóképű!

  – üzente a régi fotónál Debreczeni Zita. Ha látni szeretné a régi fotót Gianni Annoniról, kattintson ide.

 • Ezzel keresi valójában a kenyerét.

  Schumacher Vanda nemrég a Ki vagy te valójában? című podcast vendége volt, amelyben olyan arcát mutatta meg, amelyet csak kevesen ismernek. A 25 éves színész-műsorvezetőnő a beszélgetés során többek között arra a sokat feltett kérdésre is választ adott, miszerint miből telik neki az utazásaira. Schumacher életében ugyanis egyik luxusút a másikat követi, de sokak számára nem világos, hogyan tudja ezeket finanszírozni. A híresség ráadásul már a kezébe ültetett chippel is nagy port kavart.

  Amikor a Bitcoin elérte az all-time high-t, akkor is kiírtam, hogy csak egy nagyon egyszerű matekkal, hogy megkérdezzük, hogy „miből,” akkor elmondom, hogy tavaly márciusban, 15 ezernél vettem tetemes mennyiségű Bitcoint, csak abból az egyből, még ha nem is kereskedtem és mondjuk nem a legmagasabbon, de 63 ezer dollárnál szálltam ki. (...) Azért ki lehet számolni, hogy mennyi

  – magyarázta a műsorvezető, aki a Bors szerint azóta is jól él a 63 ezer dollárból (23,3 millió forintból).

  Schumacher külön kitért arra is, hogy mindent úgy ért el az életében, hogy nincs diplomája, a szülei sem segítik őt, és párja sincs, aki eltartaná.

 • Ezt gondolja a diákok jövőjéről.

  Új évaddal debütál a Viasat3 Adom a napom című cross-platform műsora, melynek első adásában Balogh Levente napját követhetjük végig. A Cápák között befektetője, aki közben Az álommeló című műsorban keresi az elnöki asszisztensét, az epizódban többek között a gardróbjára is betekintést enged, de egy iskolába látogatva azt is kifejti, mi a véleménye a diákokról.

  Az a véleményem, több pedagógussal egyetértésben megbeszéltük, hogy általában, a kitűnő tanulókból lesznek a menedzserek. Összpontosítani fantasztikusan tudnak az adott témára. A vállalkozók, azok viszont hármas-négyes tanulók mindig. Mondhatnám, hogy négyes, de akkor hazudnék. Nekem egyébként 3.65 és 4.2 között volt az átlagom a tanulmányaim folyamán.

  „A vállalkozókról azt lehet tudni, hogy ők mindig annyit tanulnak meg, amennyit muszáj. Amúgy meg kalandoznak, mindig nézik, hogy merre van még lehetőség. A menedzser meg tudja, hogy mit akar, meg akarja tanulni, ami előtte van. És azért lesz menedzser, mert megoldja azt a feladatot, amit elé raknak – a legjobban. Én például kutyaütő menedzser lennék”– vallotta be az üzletember, kiemelve, hogy annak idején élelmiszeripari szakközépiskolába járt.

   (via nlc.hu)

 • Kislánya és kisfia először hallhatták zenélni a lemezlovast.

  Voksán Virág csak ritkán mutat fotókat gyermekeiről a közösségi oldalán, ám a minap kivételt tett, s nem is akármilyen okból. A lemezlovas azt újságolta el követőinek a Facebookon, hogy ötéves fia, Beni és hároméves lánya, Vivien először láthatták őt zenélés közben.

  Tegnap egy igazán jó ügy érdekében volt alkalmam zenélni. Mivel a rendezvény napközben volt, így Beni és Vivi először láthattak és hallhattak zenélni. A képen Beni kicsit megszeppenve, pedig ő táncolt a legjobban! (A fotó a szettem után készült, és már fél 10-re ágyban voltak)

  – árulta el Voksán Virág.

  Voksán Virág csaknem tíz éve alkot egy párt Valentényi László generálkivitelezővel, akivel a Nyerő Páros című sztárpárshow-ban is próbára tették szerelmüket. Az egykori modell nem tagadja: a csemeték időnként komoly próbatételek elé állítják őket, s a forgatáskor életük nehéz periódusba ért, de tovább küzdenek egymásért.

 • Kelen Anna művészettörténész és árverésvezető, akit a tévénézők a TV2 Kincsvadászok című műsorának szakértőjeként ismerhettek meg, a Tények Pluszban jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Mint az adásból kiderült, az édesanya inkább introvertáltnak tartja magát, ezért nem is szereti a nyilvánosság előtt élni az életét.

  Valószínűleg sokkal több határt kellene húznom. Remélhetőleg lesz lehetőségem, mert most úton van a második

  – árulta el Kelen, akinek kisfia már 10 éves.

  A műtárgyakkal foglakozó műsorban elsősorban azt tartaja kihívásnak, amit a való életben is, vagyis nehezen töri le az emberek álmait, elképzeléseit az általuk birtokolt tárgyakkal kapcsolatban. 

  kelen anna
  Fotó: TV2

  (via 24.hu)

 • Hétfőn derült fény az X-Faktor harmadik férfi mentorának kilétére: a ValMar zenekar egyik tagja, Valkusz Milán foglal majd helyet Gáspár Laci és Majoros Péter, azaz Majka mellett a zsűripultban. A 25 éves énekes azt mondja: nagy megtiszteltetés számára ez a munka, ám fel van készülve arra, hogy életkora miatt rengeteg kritikát fog kapni, de igyekszik majd bebizonyítani, hogy az életkor csak egy szám.

  „Számomra ez egy kihívás, ugyanakkor hatalmas megtiszteltetés is. Lehetek én az a kicsit fiatal, de azért már érett gyerek, aki miután maga is sokat fejlődött, és sok mindenen átment, most másokkal törődik, és átadja a tapasztalatait azoknak, akiknek érdemes. Tudom, hogy minden ilyen jellegű műsornál előkerül az a kritika: »Jaj, milyen fiatal a zsűri!« Marics Petit is kritizálták ezért. Én azonban azt mondom, ha magam versenyeznék, azt nézném, mennyire produktív az az előadó, aki ezt mondta, milyen sikereket könyvelhet el, az elért céljai alapján mérném az embereket, nem a koruk alapján. Mi Petivel elég jól megfejtettük a szakmánk egyik ágát: a popzenét, ami ráadásul az X-Faktorban abszolút releváns tudás.

  Megjártunk sok mindent, szerintem többet is tudhatok azoknál, mint akik esetleg idősebbek. Öt év alatt a semmiből jutottunk el a csúcsra, a telt házas Aréna-koncertig. Bele lehet kötni ugyan a koromba, de majd bebizonyítom, hogy nem ez számít!

  – jelentette ki a Best magazinnak Valkusz, akinek szavait a Story idézte. Az énekes említést tett arról is: biztos abban, hogy a barátsága Mariccsal töretlen marad.

  „Biztos vagyok benne, hogy a barátságunk töretlen marad. Ez egy tipikus kérdés, hogy két barát hogyan dolgozhat két konkurens csatornánál, de ha ez nekünk nem probléma, akkor másnak se legyen az. Én ezen csak röhögök. A lényeg, hogy mindketten élvezzük, amit csinálunk. Nincs közöttünk versengés, az már rég rossz lenne, ha rivalizálnánk. Szóval szerintem felesleges ilyeneken gondolkodni. Peti egyébként nagyon örült, hogy mentor leszek. Annyit kérdezett, mikor fogok forgatni, mert nyilván ezt össze kell hangolni a közös munkáinkkal.”

 • Az örökbefogadáson is elgondolkozott.

  Mohamed Fatima nemrég a Blikknek adott interjút, melyben arról mesélt: 42 évesen sem tett le azon vágyáról, hogy gyermeket vállaljon férjével, Gáborral. Ugyanakkor ha ezt mégsem adná meg nekik a sors, belevágnak az örökbefogadásba:

  Nem adtuk még fel a reményt, hogy vér szerinti babánk legyen, de felkészültünk arra is, hogy egy olyan kis lelket mentsünk meg, akinek erre szüksége van, és akinek az a sorsa, hogy a mi családunk tagja legyen. Még nem tűztünk ki határidőket ezzel kapcsolatban, és nem is ragaszkodnánk egy újszülötthöz

  – mondta az énekesnő, aki hozzátette: hisz abban, hogy azt a gyermeket fogják megtalálni, akit „nekik szánt az ég”.

  A Fekete vonat korábbi tagja azt is elárulta, hogy szíve mélyén kisfiúra vágyik, de természetesen egy kislánynak is ugyanúgy örülne.

  Van abban valami felemelő, ahogy ezek a kis pasik a nőkre néznek. Persze, nekünk is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és épp úgy örülünk majd egy kislánynak is, mint egy kisfiúnak

  L.L. Junior és Beat egykori zenésztársa arról is beszélt, hogy úgy érzi, rengeteget tanult a tavalyi, botrányba fulladt visszatérő koncertjükből. Az az időszak megerősítette, és ma már sikeresnek érzi magát, hiszen újfent saját dalokat készít. 

  A legfontosabb számomra az, hogy a közönségnek pozitív energiákat közvetítsek, ebben pedig nagy segítségemre van, hogy gyógyító hangfrekvenciával rendelkezem. Ezzel rendszeresen gyógyítom saját magam is

  – mesélte Fatima, akinek a magánélete is kiegyensúlyozott, sokat meditál, és belföldön utazgat férjével.

 • Imádja az anyaságot.

  Stohl Luca tavaly májusban közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett első gyermeke, aki a Róza nevet kapta. Az ATV híradósa azóta élete legboldogabb korszakát éli, és láthatóan imádja az anyaságot. Követői legnagyobb örömére gyakran szokott megosztani képeket a kislányáról, de arra ügyel, hogy a kicsi arcát ne mutassa meg. Nemrég azt is elárulta, hogy egyelőre még nem szeretnének második babát, a szülőséget viszont igazi ajándéknak éli meg. A közös élmények sora a minap tovább bővült: anya és lánya ugyanis először járt jégkorongmérkőzésen, amiről egy aranyos fotó is született.

  Az első hokimeccs. Természetesen UTE–Fradi

  – írja a képek mellé az édesanya, amit ide kattintva tekinthet meg.

 • Érkeznek is szép számmal rá a lájkok.

  Hunyadi Donatella és Bődi Dénes
  Hunyadi Donatella és Bődi Dénes
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Hunyadi Donatella a tavalyi Dancing with the Starsban mutatkozott be először a nyilvánosság előtt édesanyja, Kiszel Tünde nélkül. A diplomás énekesnő korábban elárulta, hogy többek közt azért is vállalta a szereplést a TV2 táncos show-műsorában, mert szeretett volna kilépni a naptárdíva árnyékából, hogy végre önmagáért legyenek kíváncsiak rá. Bár a műsort végül nem ő nyerte meg, elégedett volt a szereplésével, ami megismertette a közönséggel.

  Most Kiszel lányának sikerült mindenkit meglepnie, ugyanis legújabb Instagram-posztjában egy hófehér menyasszonyi ruhában látható. Mint kiderült, a modellként is dolgozó Hunyadi egy reklámfotózáson vett részt, ezért viselte a mesés ruhakölteményt. Íme:

 • Tündéri képeket mutatott a partiról édesapja.

  2022. április 14-én, azaz két éve már, hogy megszületett Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első közös gyermeke. Kamilla azóta nagyot nőtt, legutóbb húsvéti tojásvadászat közben, egy aranyos videón láthatták őt a házaspár Instagram-követői, most pedig a sztárséf osztott meg egy fotóválogatást születésnapjának apropójából.

  A képek tanúsága szerint nemcsak a család, de még a Bing mese főszereplő nyuszija is tiszteletét tette Kamilla hétvégi zsúrján, akit egy rózsaszín tortával köszöntöttek fel.

  „Szülőként a legnagyobb boldogság, ha a gyerekünket boldognak látjuk. Isten éltessen sokáig, pici kislányunk! Szeretünk nagyon!” – fogalmazott bejegyzésében édesapja, rajongói pedig sorra gratuláltak nekik.

 • Hatalmas a boldogságuk.

  ZS 0141
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  Szegedi Fecsó tavaly novemberben a Sztárboxban jelentette be, hogy új taggal bővül a családja, így az üzletember immár háromszoros apuka lesz. Az akkori babaváró partin az is kiderült, hogy párja, Géczi Bea első közös gyermekük, Elliot után ismét kisfiút hord a szíve alatt.

  A minap az édesanya korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijából megtudhatta a nyilvánosság, hogy világra jött a kisfiú. A sztárpár első közös gyermeke 2022 októberében született meg az Egyesült Államokban, valamint mindkettőjüknek született egy-egy fia előző kapcsolatukból is, Medox és Edward. A kórházi fotóból az is világos, hogy az anyuka ezúttal egy fővárosi kórházban hozta világra fiát.

 • Visszatért egy régi, jól bevált fazonhoz.

  Egyfajta időutazásnak is tekinthetjük Keanu Reeves új frizuráját, akit az utóbbi pár évben hosszabbra hagyott, vállig érő loknikkal szokhattunk meg. A színész most megszabadult már-már ikonikusnak számító John Wick-hajától, és visszatért egy másik karaktere jól bevált fazonjához, a Mátrix-korszakot idéző rövid, tüsi tincseihez – többeket össze is zavarva ezzel, hiszen Reeves nem úgy néz ki, mintha sokat öregedett volna Neo karakterének megformálása óta. 

  Azt egyelőre nem tudni, hogy a színész egy készülő új projektje, vagy szimplán csak esztétikai okok miatt döntött a fodrászolló mellett, mindesetre a Los Angelesben tartott MOCA Gálára már megújult külsővel érkezett a hétvégén.

 • Igazán boldog és kiegyensúlyozott időszak köszöntött Gubik Petrára, amelyről örömmel mesélt a Borsnak

  Rájöttem, milyen fontos az önszeretet. Jól érzem magamat a bőrömben, a munkámban és a magánéletemben is

  – kezdte a színésznő, aki korábban a nőiességről és az anyaszerep fontosságáról is őszintén mesélt.

  „Van bátorságom belefogni azokba a dolgokba, amikre vágyom, zöld lámpákat kapok, ami azt jelenti, hogy jó úton járok. Úgy vélem, afelé haladok, amit gyerekként megálmodtam, és szépen lassan minden beérni látszik.”

  Gubik szerint minden életszakasz egy külön kaland, ennek kapcsán pedig felidézte, milyen is volt ő kislányként.

  „Hárman vagyunk tesók: van egy bátyám és egy öcsém. Én vagyok a középső, ebből fakadóan megtanultam a jég hátán is megélni. Nagyon jó kapcsolat van közöttünk, tényleg idilli gyerekkorom volt, rengeteget játszottunk. Azóta folyamatosan bővül a család, és bár lánytesóim nincsenek, van két cuki sógornőm és egy unokahúgim. Így a férfi-női egyensúly is helyreállt. Egy biztos: mind erős nők.”

 • Igazi tavaszköszöntő fotót osztott meg legkisebb gyermekéről Hajdú Péter. A műsorvezető és menyasszonya, Láng Eszter közös kisfia már kétéves múlt, és hatalmasat nőtt azóta, hogy utoljára láthatták őt édesapja követői. Ráadásul Dominik egyre jobban hasonlít a tévésre, amelyet a kommentek között szóvá is tettek:

  Mini Peti! Tiszta te!

  – fűzte megjegyzésül Köllő Babett, de nem csak neki, hanem a tévés számtalan másik követőjének is feltűnt, mennyi apai vonást örökölt a kisfiú.