Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bírja a katonás rendet is.

  Ha nem a színészetet választotta volna, Köllő Babett most biztosan rendőr lenne. A színésznő legalábbis azt mondja, hogy gyerekként a rendőri pálya is vonzotta. 

  Nekem gyerekkoromban, amikor álmodoztam arról, hogy mi szeretnék lenni, két opcióm volt. Az egyik persze, a színészet, a másik pedig, hogy elmegyek gimnáziumba, és utána rendőrtisztibe. Én imádom a fegyelmet.

  Mindig csapatban játszom, a táncnál is az együttesben, és a színházban is, szerintem egy színész tök jól be tud illeszkedni a hierarchiába. Például egy élő show-nál is minden, másodpercre pontosan, ki van számolva, és én bírom ezt a katonás rendet. Azon belül persze, lehet önmegvalósítani, de gyakorlatilag maga a rendszer nagyon fegyelmezett. Épp ezért nyűgöz le ennyire a cirkusz is, mint műfaj, hiszen ott mindennek tökéletesnek kell lennie, mert komoly sérülés lehet belőle, ha nem” – fogalmazott a Ripostnak a Sztárban sztár leszek! zsűrije, akinek magánéletében nagyon fontos a fegyelem.

  „Nagyon érdekes, hogy amíg a munkámban bármikor képes vagyok váltani, ha arra van szükség, és átértékelni az adott helyzetet, addig a magánéletemben minden apró változtatástól kivagyok. Ha azt mondja a férjem, hogy megváltozik a program, és holnap mondjuk legyen más helyette, akkor teljesen befeszülök. Mivel megengedem a munkámban ezt az állandó változást, emiatt a magánéletemben kell a stabilitás. És a lövészet is ezért áll hozzám nagyon közel” – árulta el Köllő Babett, aki a minap kipróbálta az airsoft fegyvereket.

  „Már nézegetem is ezeket az airsoft fegyvereket, mert jó buli volt lőni vele és elképzelhető, hogy veszek egyet. És abban is biztos vagyok, hogy Milla is nagyon élvezné. Egyébként jól is megy, és abszolút ilyen szuperhősnek, meg Lara Croftnak érzem közben magam. Lehet, hogy egy jó filmes szerep még eltalálhatna ezzel kapcsolatban. Ha a rendőrtisztiről már lemaradtam, legalább még eljátszhatnám.”

 • Egyszerűen imádnivaló.

  Május 10-én jött világra Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé első közös gyermeke, akinek szülei az Aurora Ann Tusup nevet adták. Ahogy arról mi is írtunk, tavaly novemberben az úszóedző és a többszörös fitneszbajnok kedvese egyéves kapcsolatuk után jegyezték el egymást. Boldogságuk pedig a gyermekük érkezésével lett teljes.

  Tusup a kislányuk születése óta először osztott meg fotót családjukról. Az Instagramon látható képen a szülő széles mosollyal az arcukon fekszenek az ágyukban, miközben az újszülött az édesapja mellkasán alszik.

  Tusupék boldog vasárnapot kívánnak

  – írják a bejegyzésükben.

 • Az egykori tinibálvány Magyarországon kötötte össze életét amerikai kedvesével.

  sp.png
  Fotó: TV2

  Nyolc hónappal az eljegyzés után hivatalosan is örök hűséget fogadott amerikai szerelmének Éder Krisztián, azaz SP. A tinilányok által egykor körülrajongott énekes esküvőjére a legnagyobb titokban került sor, s ha a nemzetközi fotós a közösségi oldalán csak korlátozott ideig elérhető bejegyzéseket osztott is meg, a vendégek nem bírták ki, hogy ne mutassanak bár meghitt felvételt az ifjú párról, s azok boldogságáról.

  Az Egyesült Államokba 2015-ben kiköltöző fotós, aki 2006 és 2012 között megkerülhetetlen szereplője volt a magyar popzenének, az utóbbi években nem sokat árult el életéről. Annyit az Instagramról azonban tudni lehetett, hogy hosszú ideje egy Brooke nevű hölgy a párja, akiről egy intim fotókönyvet is kiadott. 

  A lapozható bejegyzésből, amelyet az egyik vendég, pontosabban a menyasszony egyik régi barátnője, Cheroney Pelupessy tett közzé, kiderül, hogy az esküvőt Magyarországon, pontosabban a Somogy vármegyei Polány községben tartották. Alább több fotót és videót láthat a szerelmesekről.

  A tinibálványból lett fotóművész a közösségi médiában ma már kevésbé van jelen: YouTube-csatornájára utoljára hét-nyolc évvel ezelőtt tett ki videót, az Instagram-oldalára pedig magáról nem tesz közzé képeket, de munkáit előszeretettel megmutatja. A Fluor Tomival közösen készített Partyarc című sláger új verziójában sem vett részt, hiába kérték.

 • Jákob Zoltán szerelmi életéről nem sokat lehet tudni, mióta szakított választottjával, Hajnal Bettinával, akit a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső reality-ben ismert meg tavaly, és akivel tavaly év végén tettek pontot a kapcsolatuk végére. A multimilliárdos üzletember annyit nemrég elárult, hogy a műsor óta két hölggyel is ismerkedett, ám tartós párkapcsolat egyikükkel sem tudott kialakulni.

  A Crystal Nails alapítója időközben egy saját életmód programot is megálmodott, melynek segítségével az egykori műsorvezetőnő, Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott. Jákob éppen akkor szólta el magát a szívügyeivel kapcsolatban, amikor a Ripostnak nyilatkozott az egyik fehérjeszeletükről.

  Nagyon sokan szeretik. Már dugdosom otthon a szekrényben, mert mindenki el akarja venni tőlem

  – mondta a lapnak, majd arra kérték, fejtse ki jobban, kiket ért „mindenki” alatt.

  Mindenki fontos a szívemnek. Járkálnak, igen. Bár nem is azt mondanám, hogy járkálnak... De járnak néha hozzám olyan hölgyek is, akik vagy fontosak lesznek a szívemnek, vagy nem annyira, ezt nem tudjuk

  – tette hozzá sejtelmesen.