Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megkoronáztak 2024 Miss Angliáját, aki ezúttal Milla Magee, a Newquayből érkezett versenyző lett.

  A 23 éves lány vízimentőként és modellként dolgozik, és egyáltalán nem volt egyszerű gyerekkora: ahogy elődjét, a tavalyi szépségkirálynőt, úgy őt is sokat bántották gyerekként, bár őt nem vörös haja, hanem súlya miatt. Egy időben még testképzavarral is küzdött, ám mostanra elfogadta külsejét, és mint mondta, kényelmesen érzi magát a bőrében, hiába hord XL-es méretű ruhákat.

  Ezzel egyébként ő lett az első plus size szépségkirálynője a szigetországnak, és nagyon büszke rá, hogy képviselheti a sztenderd szépségideálokba nem feltétlenül illeszkedő hölgyeket is.

  Tekintse meg a galériában a koronázásáról készült képeket is!

 • Régóta kacérkodott a médiaszereplés gondolatával.

  Bár Balogh Levente nem őt választotta az elnöki asszisztensének, Steiner Ráhel mégsem kesereg. Az álommeló című műsor második évadának versenyzője bizakodva tekint a jövőbe, s még az sem kizárt, hogy a tengerentúlon kezd új életet.

  A szőkeség azt mondja, régóta vonzza a média világa.

  „Kis koromtól kezdve érdekelt a műsorvezetés, a tévés szereplés, de ennek a világnak köztudottan árnyoldala is van, ezért inkább a közgazdaságot választottam. Amikor viszont jött a lehetőség, úgy voltam vele, most jött el az én időm. Balogh Levente neve és szakmai előmenetele is garanciát jelentett arra, hogy mellette értékteremtő munkát tudok végezni” – magyarázta a Story szerint Steiner, hozzátéve, szülei kezdetben nem támogatták őt, mert féltették, de sikerült fokozatosan meggyőznie őket.

  Azért időbe telik, amíg teljesen a helyükre kerülnek bennem a műsorban szerzett élmények. De rengeteg lehetőséget kaptam az elmúlt időszakban, még az is lehet, hogy Amerikába költözöm.

 • Nem igazán értjük, mi volt a koncepció.

  Katy Perrytől sosem álltak távol az elsőre kicsit szokatlannak tűnő dolgok, gondoljunk csak furcsa ruhakölteményeire (például amikor testvére szülinapjára egy hatalmas gyömbérnek öltözött) vagy két évvel ezelőtti akciójára, amikor egy DJ-pult mögül dobálta meg pizzával a rajongóit.

  A hétvégén nosztalgikus hangulatban lehetett az American Idol zsűritagja, ugyanis a műsor felvétele közben, elsőre teljesen indokolatlan módon ismét behajított egy szelet pizzát a nézők közé, ami sajnálatos módon egy lány kezét érintve, de a földön landolt.

  A jelenetről készült videót azonban nem fogadta nagy örömmel követőbázisa.

  „A rajongód vagyok, de soha ne csináld ezt senkivel. Bocsi.”

  „Ez gáz. Nem kéne csak így dobálni a kaját.”

  „Ez annyira udvariatlan!”

  „Ők rajongók, nem kutyák…”

  „Ne pazarold már az ételt!”

  „Szóval most szegény lánynak tiszta pizzaszósz lett a ruhája a műsor közepén. Milyen vicces.”

  „Ez buta, tiszteletlen és gyerekes volt” – fogalmaztak többen a hozzászólások között, míg más Perry védelmére kelve arról írt, egy szelet pizza helyett Steve Aoki minden egyes buliján tortával dobálja meg a bulizókat, az mégsem zavar soha senkit.

 • Ez a kapcsolat most már Instagram-hivatalos.

  Jason Momoa egy csokor friss fotóval erősítette meg az Instagram-oldalán, hogy Lisa Bonet-tól való válása után újra foglalt a szíve. A színész nemrég Japánban járt, ahol a Csavargások című dokusorozatát forgatta. Ide kísérte el a barátnője, Adria Arjona énekes-színésznő-dalszerző is.

  Japán, egy valóra vált álom vagy, eldobom az agyam tőled. Annyira hálásak vagyunk mindenkinek, aki megosztotta velünk az otthonát, emlékeket szereztünk új és régi barátokkal, átéltünk egy újabb csodálatos kalandot a szerelmemmel. Csavargások, motorkerékpárok és zűrzavar. Minden alohám, J

  – írta a fotókhoz Jason Momoa, aki az egyik felvételen egy étteremben pózol barátnőjével, egy másikon pedig fülig érő mosollyal láthatók, amint fürtös hajukba kap a szél.

  Íme néhány fotó az Aquaman sztárjának kedveséről is.

  (via Yahoo News)