2024. június 22. 15:00
Georgia
Csehország
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 22. 18:00
Törökország
Portugália
BVB Stadion Dortmund II. forduló
2024. június 22. 21:00
Belgium
Románia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • DSC4830
  Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

  Horváth Éva több hónapot élt Balin, amely indonéz sziget annyira belopta magát a szívébe, hogy mostanra férjével és két gyermekével kétlaki életre rendezkedtek be. Külföldön tartózkodása során jobban megismerkedett a spiritualitással, amely átjárja az ottlakók mindennapjait. Most a Storynak adott interjút a modell-műsorvezető, akinek a helyiek szerint van tehetsége a gyógyításhoz.

  Balin többen mondták, hogy van egyfajta képességem arra, hogy másoknak segítsek. Jók a megérzéseim, rá tudok hangolódni mások energiájára. Ki is próbáltuk egyszer egy gurunál: kint úgy tartják, hogy nemcsak az embereknek, de a tárgyaknak is van energiája. Volt egy szituáció, amelyben mutattak néhány ládát, amelyek közül csak az egyikben volt elrejtve egy »kincs«

  – idézte fel az esetet Horváth, aki végigtapogatva a ládákat, az egyiket forrónak érezte, pontosan azt, amiben a tárgy volt elrejtve.

  Mint mondta, ahhoz, hogy ő is gyógyító-látó lehessen, még sokat kellene tanulnia, de ebbe csakis akkor vágna bele, ha a gyerekei majd nagyobbak lesznek: „A hétköznapokban is »gyakorolhatunk«, ha próbálunk ösztönösen cselekedni, és egy-egy döntés előtt befelé fordulni, figyelni a gondolatainkat. Bár alapjában véve szeretek mindent alaposan átgondolni, sokszor hallgatok a megérzéseimre. Ám ha másnak is segíteni akarok, akkor az nagy felelősség”.

  Az egykori szépségkirálynő később szeretne majd ezen képességein fejleszteni, de addig is igyekszik tudatosan figyelni a jelekre és hallgatni a megérzéseire, amik sokszor be is jönnek.

  Talán furcsán hangzik, de megérzem, ha valaki várandós lesz. Az elmúlt időszakban három ilyen eset is volt. Két barátnőmet is azzal hívtam fel, hogy anyuka lesz, mire mindketten azt kérdezték, honnan tudom, hiszen még pár hétig senkinek nem akarták mondani. Lipcsei Betta barátnőmnél is megéreztem, amikor babát várt, és amikor elmondtam neki, nagyon csodálkozott, hiszen még senkinek nem árulta el a hírt.