2024. június 20. 15:00
Szlovénia 1
Szerbia 1
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia 1
Anglia 1
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hunyadi Donatella mindig is igyekezett kitűnni édesanyja árnyékából, és saját tehetsége által, nem pedig Kiszel Tünde lányaként érvényesülni. A klasszikus énekesi diplomával rendelkező fiatal most a Talk TV ZWorld című podcast vendégeként arról mesélt, bár tavaly a Dancing with the Stars versenyzőjeként láthatták a nézők, ősszel pedig a Fort Boyard egyik csapatát erősíti majd, próbálja meghúzni a határt az elvállalt tévéműsorokat illetően.

  „Nyilván a Fort Boyard sem volt tavaly ilyenkor betervezve, tehát ez is csak jött pár hónappal ezelőtt, és annyira szimpatikus volt az egész műsornak a metódusa, hogy úgy gondoltam, ez belefér. De egyébként nem szeretnék így elcelebesedni” – kezdte Hunyadi, hozzátéve: egyre több gyerektől hallja, hogy felnőttként modellek, énekesek vagy táncosok szeretnének lenni, de ő ezt nem tartja kifejezetten pozitívnak, azt pedig pláne nem hiszi, hogy a hírnév lenne a csúcs, a lehető legjobb életcél.

  „Én úgy gondolom, hogy ez nem igaz, és ezt valahogy bele kéne nevelni a gyerekekbe meg az embereknek az agyába, hogy ez igenis nem minden, és most lehet, hogy ezért megköveznek, de valamilyen szinten egy üres dolog. 

  Ha én csak abból élnék, hogy celebműsorokba megyek, mert ugye kell, akkor belül szerintem nagyon üres ember lennék.

  Én attól vagyok teljes, hogy zenével foglalkozom, énekórákra járok, hogy színházba járok, koncertekre járok, klasszikus zenei meg popzenei koncertekre is” – idézte a modell szavait a24.hu.

 • Különleges koktélruhában bálozott a sztárpár 18 éves nagylánya.

  Rohan az idő, nemrég 18 éves lett Hollywood egyik elsőszámú sztárcsemetéje, Suri Cruise is. A tinilány le sem tagadhatná híres szüleit, de főleg édesanyja vonásaiból örökölt jócskán – olyannyira, hogy a nemrég napvilágot látott, friss szalagavatós fotói kicsit össze is zavarták az internetezőket, Suri ugyanis pont úgy fest rajtuk, mint a színésznő 25 évvel ezelőtt, a Dawson és a haverok forgatásának időszakából. 

  Ráadásul a különleges alkalomra a New York-i gimnazista egy szabásában és mintájában is kora-kétezres éveket idéző koktélruhát választott, ami nem lennénk meglepődve, ha kiderülne, hogy Holmes ruhatárából lett kölcsönözve.

  Középiskolai tanulmányai befejeztével Suri Cruise állítólag egy pittsburghi egyetemen, a Carnegie Mellon University-ben tanul tovább ősztől. 

 • Bulcsú örökölte szülei zenei tehetségét.

  Lassan egy éve már, hogy Kanadában kezdett új életet Gömöri András Máté és Polyák Lilla, valamint a színésznő Homonnay Zsolttól született kisebbik fia. Ahogy azt a házaspár korábban már elmesélte, a költözés részben a 17 éves Bulcsú ötlete volt, és a jelek szerint jól be is illeszkedett Torontóban a tinédzser. Nem csak 80 százalék felett teljesít az iskolában, de még zenei karrierje is beindulni látszik. Jazz-zongorázással kezdett el foglalkozni, és a jövőjét is ebben látja.

  „Szépen veszi az akadályokat. Négy különböző zenekarban játszik most már, amiből kettő iskolai és kettő meg már iskolán kívüli. Úgyhogy elkezdték őt megtalálni és felfedezni, ezt rettenetesen élvezni, szerintem néha túl is hajtja magát” – mesélte a Tv2-nek Polyák, aki szintén sok énekesi felkérést kap kint, és férje is bőszen építi kanadai karrierjét.

 • Egymást motiválják.

  D1I6105
  Fotó: Németh Kata / Index

  Szabó András Csuti lassan már két éve alkot egy párt a nála 13 évvel fiatalabb Sudár Biankával, akivel rendkívül boldogok. Bár kezdetben igyekeztek kapcsolatukat távol tartani a reflektorfénytől, idővel aztán egyre többet meséltek szerelmükről. Most a Story magazinnak adtak interjút egy fitnesz tematikájú eseményen, ahol együtt sportoltak és kapcsolódtak ki.  Mint kiderült, sokszor egymást motiválják az egészséges életmódra, legyen szó az étkezésről vagy arról, mikor és mit edzenek. 

  Ez most így jól hangzik, de azért rendesen kell nyüstölnöm őt... De mivel következetes vagyok, Csutinak nincs más választása, mint velem csinálni. És hát végül csinálja is. Azt eszi ebédre, amit én, kibírja, hogy ne vegye ki a csokit az édességes fiókból.

  – mondta Sudár, aki nagyban segít párjának, hogy ne csábuljon el, ha édességről van szó.

  Bius ért a nyelvemen. Oda szúr, ahol fáj, azaz jók a kritikái. Illetve szokta mondani, hogy nem az a kérdés, van-e kedved este még elindulni edzeni, hanem hogy meddig teheted ezt meg úgy, hogy rendben van az egészséged, nem fájnak az ízületeid... Ez pedig mindig betalál. Igaz, csak két hétre, aztán újra el kell mondania.

  – ­magyarázta nevetve Csuti, aki jelenleg forgat, párja pedig államvizsgára készül, de hamarosan elszöknek kettesben pihenni: „Valószínűleg Ciprusra. Szóba jött még Dominika és Dubaj is... Meg persze lesz közös nyaralás a gyerekekkel. A Balatont például már nagyon várják. Sokat vannak nálunk, ott a medence, a jakuzzi, szóval nekik már el is kezdődött a nyári szünet.” – tette hozzá.