2024. június 25. 18:00 ÉLŐ
Hollandia 0
Ausztria 1
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00 ÉLŐ
Franciaország 0
Lengyelország 0
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A két és fél éves Alex Balin született, ezért előbb szólal meg angolul vagy indonézül.

  horvatheva.png
  Fotó: RTL

  Horváth Éva kedden az RTL Reggeli vendégeként arról mesélt Nádai Anikónak és Ember Márknak, hogy bár három éve Balin él családjával, még mindig Magyarország jelenti számára az otthont, jóllehet a januári–februári borongós időt nem hiányolja. Az egykori szépségkirálynő a kinti életével kapcsolatban elmondta: két és fél éves kisfia, Alex, aki már kint született, előszeretettel használja az indonéz és az angol nyelvet, magyarul azonban egyelőre nem igazán szólalt még meg. Bár megérti a magyart is, a Magyarországon élő nagyszülőknél jóformán szótárral hagyják ott.

  Nagyon vicces, mert angolul beszél. Bármit mondasz neki magyarul vagy indonézül, ő angolul válaszol. De érti az indonézt is, úgyhogy néha beletesz indonéz kis szavakat, nagyon cuki. [...] Hazajöttünk, és a nagymamáknak gyakorlatilag szótárt kellett mellékelni

  árulta el a volt modell, akinek másodszülött fia augusztus végén lesz hároméves.

  Nem beszéli a magyart, megérti. Vannak olyan szavak, amelyeket magyarul használ, például az anyát, de van, amikor mommynak mondja. [...] Érti, de nem használja még most a magyart, ez a legjobb kifejezés. De nyilván ott van a fejében, meg hát magyarul beszélünk hozzá. Nem tudom ezt befolyásolni. Ő azért még két és fél éves múlt, most lesz hároméves, úgyhogy ezt így még nem lehet beledöngölni, majd kialakul nála

  – mondta reménytelien az édesanya, akinek nagyobbik fia, Kristóf kint kezdte az iskolát. Ő már augusztus közepén visszautazik az új tanév miatt, de Horváth Éva és Alex maradnak még pár hetet. Mint kiderült, nem volt hely az iskolában Magyarországon, amikor Kristófot be szerették volna íratni. 

  Az egykori szépségkirálynő arról is említést tett, hogy bár élvezi a balinéz életérzést, sok minden hiányzik neki Magyarországról, amikor Balin vannak. Itthon zöldségeket is termeszt, azzal pedig, hogy esténként külön programmal ér fel nála a locsolás, a párja idegeire tud menni. 

 • Sugárzik róluk a szerelem.

  Az Ázsia Expressz című utazós reality forgatásán megélt kalandok után újabb különleges helyet fedez fel együtt Krausz Gábor és szerelme, Mikes Anna. Erre utal legalábbis az a bejegyzés, amelyet a mesterdiplomás tánctanár kitett az Instagram-oldalára.

  A Dancing with the Stars legutóbbi évadának győztesei, akik szerelmüket éppen a show-műsornak köszönhetik, egy olaszországi kisvárosból, Taorminából jelentkeztek be. Mint kiderült, ez a szicíliai utazás azért is olyan különleges a táncosnő és a séf számára, mert ez az első nyaralásuk kettesben.

  Első közös nyaralásunk. Álomutazás, pont olyan, amire már nagyon régóta vágytunk

  – árulta el a táncosnő a posztban, amellyel sorra zsebelték be a dicséreteket.

 • Most már Instagram-hivatalosak párjával.

  Meryl Streep legkisebb lánya, Louisa Gummer nem titkolja tovább, hogy egy nőt szeret. A háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő 33 éves gyermeke a napokban néhány Instagramon közzétett fotóval vállalta fel kapcsolatát Anna Blundell producerrel.

  Érdekesség, hogy Az aranykor című sorozatban is szereplő Gummer nem bízta a véletlenre a bejelentést, hiszen azt éppen édesanyja 75. születésnapjára, azaz június 22-re időzítette, méghozzá egy csokor fotóval, amelyek ide kattintva tekinthetők meg. 

  Áldottnak érzem magam, hogy kezdetét vette életem legvidámabb időszaka

  – írta Jacobson, egy szivárványszínű zászlóval nyomatékosítva, hogy a saját neméhez vonzódik. Azt egyelőre nem lehet tudni, mióta alkotnak egy párt, de már 2023-ban is tettek közzé közös szelfit. 

  Meryl Streep és Don Gummer lánya egyébként a középső nevét, a Jacobsont használja.

  (via Us Magazine)

 • Ugyanabban a luxushotelben szálltak meg.

  derulo gyozo
  Fotó: Mariano Regidor / Getty Images – Kaszás Tamás / Index

  Gáspár Győző és családja nemrégiben Dubajban nyaraltak, ahol Jason Derulo amerikai popsztár szomszédságában laktak. Gáspár a Tények Plusznak számolt be arról, hogyan is érezték magukat a térség egyik legdrágább hoteljében. Családjuk éppen nagyobbik lányuk, Evelin 30. születésnapját ünnepelte, amikor váratlanul belebotlottak a világhírű énekesbe.

  Az Evelin nézte az ő instáját, és mondta, hogy apa, a Derulo most volt reggelizni. Mondom, micsoda? Nézem, látom, hogy láttam a szobát a szőnyeget, és mentünk le másnap vacsorázni, és összetalálkoztunk vele. És akkor elmondta Evelin neki, hogy én vagyok Gáspár Győző

  – mesélte a showman, majd azt is elmondta, hogy a világsztár nagyon közvetlen volt, szívesen beszélgetett velük.

  A Derulo ugyanolyan, mint Gáspár Győző. Nem sietett, nem rohant, fotózkodott, kedves volt. És ebben a legszebb, hogy Virág azt se tudta, hogy ki ez, mert ez a korosztály nem ezt hallgatja.

  Gáspárék hozzátettek, hogy egy hétig igazi luxusban élhettek: A hotelszobájukhoz külön luxusautó járt, illetve azt is eldönthették, hogy melyik Michelin-csillagos étteremben akarnak vacsorázni a sok közül.