Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Geri pár perc alatt került a közönség soraiból a színpadra.

  Kedd este Veszprémben adott koncertet a Milky Chance német rockegyüttes, amely pár perc erejéig plusz egy fővel is kiegészült. Egy ifjú rajongó, történetesen Gurisatti Gréta olimpiai vízilabdázó öccse, Gergő csatlakozhatott a duóhoz, miután a közönség soraiból egy plakátot tartott a magasba, az alábbi felirattal:

  El tudom játszani a Stolen Dance és a Flashed Junk Mind számokat gitáron!

  Édesapja, a szintén világbajnok sportoló Gurisatti Gyula Facebook-bejegyzéséből kiderült, a fiatal srác akciója sikeres volt, a banda tagjai ugyanis nem csak észrevették az üzenetet, de a színpadra is invitálták őt, hogy közösen adhassák elő egyik leghíresebb slágerüket. A nagy pillanatról fotó és videófelvétel is készült.

  „Köszönöm a Milky Chance együttesnek, hogy Geri fiamnak egy életre szóló emléket adtak! Kedvenc együttese inspirálta arra, hogy 8 hónappal ezelőtt gitárt fogjon a kezébe, és minden nap gyakoroljon. Gondolt egy merészet, csinált egy táblát, és a tegnapi veszprémi koncertjükön az első sorba állva várta, hátha rá ragyog a szerencse! És bejött! A többi a videón!” – fogalmazott a paralimpikon, fia tehetségéhez pedig rengetegen gratuláltak a hozzászólások között.

 • Úgy kellett kivontatni a rózsaszín hajót.

  Vitorlázós korszakáról mesélt a Reggeli műsorvezetőjének Jakupcsek Gabriella, aki 30 éve a Balatonnál tölti a nyarakat. Eleinte Balatonaliga volt a székhelyük, de mint felidézte, férjével sokat buliztak, így Zamárdiban leltek új nyaralóra, ahová ilyenkor pár hónapra úgy, ahogy van, mindig le is költöznek. Tinilánya, Emma pedig hétfőtől vitorlástábort kezd Alsóörsön, amelynek apropóján egy vicces történetet is felidézett.

  „Amikor a férjemmel összekerültem – annak is már 31 éve –, akkor nagyon jampi volt, és volt egy Campari Soda nevű négyméteres vitorlása. Campari Soda rózsaszín volt, csak azért elmondanám. Én teljesen beleszerettem. Egyszer Marci fiammal sikerült elsüllyeszteniük a hajót, úgyhogy úgy kellett kivontatni. Azóta nem próbálkoztunk, de Emmának megígértük, hogyha istenien fog vitorlázni, akkor újra »felvesszük a csomókat«, és nekiállunk a vitorlázásnak” – mesélte a tévés.

 • Egy dolog miatt mondott le az amúgy se nagy fizetése maradékáról.

  Nem túlzás azt állítani, hogy az év egyik legjobban várt hollywoodi blockbustere a Deadpool & Rozsomák, amely július 25-én érkezik a magyar mozikba. Ebben Hugh Jackman azt követően játssza el újra a mutánsát, hogy a 2017-es Loganben egyszer már elköszönt a szereptől, Ryan Reynolds pedig viccet is csinál ebből, mondván, hogy Rozsomákot visszarángatták a nyugdíjból.

  Az új előzetesekközönségtalálkozók mellett interjúk is készülnek a színeszekkel. Így történt, hogy Reynolds elárulta: rögös utat kellett megtennie ahhoz, hogy az első Deadpool megvalósulhasson. Ennek érdekében még lemondásokra is hajlandó volt. Mint mondja, húsz évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a filmen, s bár akkor még nem őt kapcsolták a karakterhez, mindent megtett annak érdekében, hogy az kibontakozhasson, még akkor is, ha az évekbe telt.

  Nem gondoltam volna, amikor a Deadpool végre zöld utat kapott, hogy siker lesz. Még a fizetésemről is lemondtam, csak hogy elkészüljön. Nem engedték, hogy a társíróim, Rhett Reese és Paul Wernick ott legyenek a forgatáson, szóval fogtam azt a kevés fizetést, ami megmaradt nekem, és odaadtam nekik, hogy eljöhessenek a forgatásra, és ott kialakíthassunk egy tulajdonképpeni írói szobát

  – mesélte a színész, aki producerként is dolgozott a mozin, amelyet 2016-ban mutattak be, egy friss interjúban.

  „Ez több szempontból is lecke volt. Szerintem a kreativitás egyik legnagyobb ellensége a túl sok idő és pénz, annál a filmnél pedig nem volt se időnk, se pénzünk. Azt támogattam, hogy a karakterre fókuszáljunk a látvány helyett, és ez egy kicsit nehezebb ügy egy képregényfilm esetében. Annyira belefolytam minden apró részletbe, és régóta, nagyon régóta nem volt ilyenhez kedvem. Emlékszem, hogy vágytam erre az érzésre, nemcsak a Deadpool kapcsán, hanem bármiben.”

  (via Unilad, IGN)

 • A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől.

  Augusztus 9-én Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi is fellép a Szigeten, melynek aprójából elárulta: annak idején belógott a fesztiválra. A rapper, aki néhány éve üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei szcénába, ezúttal a Nagyszínpadra készül, méghozzá egyedi produkcióval: dalai a Rajkó Cigányzenekar teljes, 14 fős – hegedűművészeket, csellistát, nagybőgőst és cimbalmost is felvonultató – csapatának hangszerelésében is szólalnak majd meg.

  Jól fog mutatni az önéletrajzomban a Sziget Nagyszínpad

  – mondta a rapper, aki bevallotta: annak idején úgy lógott be a Szigetre, hogy valakinek a karszalagját sebbenzinnel leoldotta, és azt ragasztotta át a saját csuklójára.

  Szeretnék ezúttal elnézést kérni a szervezőktől, hogy anno sebbenzines trükkel belógtam, most érzem magam igazán kellemetlenül emiatt, így, hogy vendégül látnak a legbecsesebb helyszínükön

  – vallotta be Beton.Hofi, akinek az aznap szintén a Nagyszínpadon fellépő Stormzyval is van terve.

  „Az a tervem, hogy elérhetetlennek mutatkozom a »bekkben«, így majd biztos kivívom a tiszteletét. Szurkoljatok!”