Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Akkor annyira nem örültek neki, de utólag hálásak, hogy így történt.

  gáspár pápai
  Fotó: Zöld Fanni , Szollár Zsófi / Index

  Az RTL stábja a minap az X-Faktor mentorai és műsorvezetőit kérdezte arról, hogy mi volt az első munkájuk. Mint a beszélgetésből kiderült, Pápai Joci és Gáspár Laci egyaránt már tinédzserként munkába álltak. Utólag azonban jónak látják, hogy hamar megtanulták: kemény munka nélkül senkinek nem hullik az ölébe a siker.

  Pápai Joci elmondása szerint 12 éves volt, amikor a húga, Virág megszületett, ekkor pedig édesapjuk eldöntötte, hogy csak a babával szeretne foglalkozni, így 18 éves bátyjával vették át a család régiségkereskedését. Kiemelte, nagyon fontosnak tartja, hogy a fiatalokat arra inspirálja, hogy dolgozzanak és belepillantsanak abba, mivel jár az, amikor meg kell kell szerezni a pénzt.

  Én biztos, hogy arra fogom sarkallni a gyerekeimet, hogy minél előbb belelássanak a munka világába. Nem akarok elkényeztetett gyerekeket nevelni. De azt hiszem, jó úton járok

  idézi a 24.hu az énekest.

  A X-Faktor műsorvezetőjéhez hasonlóan Gáspár Lacinak is hamar szerencséje volt belekerülni a munka világába, de bevallása szerint 13 évesen kényszerből kezdett el dolgozni. Mint mondta, 17-18 évesnek tűnt akkoriban, így megengedték neki, hogy építkezéseken segítsen:

  Felvettek ilyen építkezésekre meg különböző helyekre. Hogy amikor kezdődik a suli, tudjak magamnak venni cipőt, melegítőt meg farmert. Ez nem annyira jó, de mégis úgy mondom el, hogy büszke vagyok rá. Örülök annak, hogy tudom, hogy mi az a munka. Szerintem azt egy embernek jó tudni, egy gyereknek is jó tudni, hogy mi az, amikor apu meg anyu elmegy dolgozni, és nem csak úgy történnek a dolgok, hogy mindent kapunk, hanem meg kell érte dolgozni. Mindenért meg kell dolgozni.

 • Már átbeszélte a családja női tagjaival, hogy mi fog történni.

  IMG 5905
  Fotó: Velvet

  Weisz Fanni június végén jelentette be, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. Bár akkor a születendő gyermek nemét még nem lehetett tudni, de azóta megtartották gender reveal partit a szerelmesek, így megtudhattuk, hogy kisfiúk lesz. A leendő édesanya ezúttal a Blikknek adott interjút, melyben arról is beszélt, hogy amit megerősödött és beállt a ritmusuk a babával, részben vissza fog térni a munkába.

  Mint mondta, az elején jól bírta a várandósságot, ám a kánikula őt is megviseli, sokszor szédül és fáj a feje. Ettől függetlenül odafigyel az egészségére, és igyekszik lendületes maradni.

  Azt nem mondanám, hogy sportolok, de sokat mozgok, amúgy is nagyon pörgős vagyok. Amikor a párom fut, elkísérem néha biciklivel, természetesen óvatosan, és tervezem, hogy járok majd mamajógára. Még dolgozom is, mivel otthonról végzem, időben viszonylag kötetlen. Ezért amint megerősödtem, és beáll egy ritmusra az életünk a kisfiunkkal, és persze amennyit a baba mellett tudok, dolgozni fogok. A munka fontos számomra, ki sem bírnám, hogy csak a háztartást vezessem. Természetesen amíg a baba kicsi, csakis hozzá igazítva. Szerintem menni fog

  – vélekedett Weisz Fanni, majd beismerte, hogy izgul a szülés miatt.

  Nem is annyira a fájdalom, hanem inkább a kommunikáció miatt. Nem hallom, mi történik körülöttem, vagy mit mond az orvos. Ettől parázom. Nem könnyű helyzet, de már ezerszer átbeszéltük anyával, és a mamival, hogy mi történik majd, és nekik milyen érzés volt, úgyhogy tuti menni fog. Természetesen a párom mindenképp mellettem lesz, hiszen a mi kis családunk közös útjának kezdetéről van szó. Szerintünk fontos, hogy ezekben a pillanatokban együtt legyünk. A családtagjaink pedig majd kint a folyosón várják a baba érkezését, és izgulnak.

  A szerelmesek nagyon fontosnak tartják, hogy a családjuk aktív részese legyen a kisfiuk életének, akinek nevét csak a szülés után szeretnék elárulni. Abban azonban még a júniusi eljegyzésük után sem jutottak döntésre, hogy a baba születése előtt vagy csak utána kössék össze az életüket.

 • Megható pillanatok.

  Széki Attila, azaz Curtis karrierjében idén kevesebb szerepet kapott a tévézés, helyette a rapper újra országszerte koncerteket ad, és közben új számokat jelentet meg. A tegnapi napon T. Danny a Budapest Parkban lépett fel, ahol a színpadra hívta Curtist is, akivel a Faszagyerek című közös dalukat adták elő. Az újpesti rapper közösségi oldalán azt a pillanatot is megosztotta, amikor kisfiát felvitte magával színpadra, mire a közönség éljenzésbe kezdett.

  Parkban a kisfiammal. Ennél nincs nagyobb érzés!!!

  – írta Instagram-bejegyzésében Curtis.

 • Így még aligha láthatták a követői.

  DSC7924
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Tóth Andi mostanság rendkívül kiegyensúlyozott életet él, annak ellenére, hogy visszavonult az énekléstől, boldogabbnak látszik, mint valaha. Zenei karrierje mellett azóta a divatiparban is kipróbálta magát, és új ruhamárkájával már szép sikereket ért el.

  Bár régebben gyakran lehetett értesülni a médiából Tóth Andi kirohanásairól, mostanra ő is úgy érzi, annyira más ember lett, hogy alig ismer magára. Manapság nem csak a küzdősportok iránt mutat érdeklődést, de saját főzőcsatornát is indított a YouTube-oldalán. A visszatérő X-Faktor leendő mentora ezúttal egy gyönyörű ruhakölteményben osztott meg magáról fotókat a közösségi oldalán, amiért egyenesen odáig vannak a rajongói. Íme: