Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől.

  Augusztus 9-én Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi is fellép a Szigeten, melynek aprójából elárulta: annak idején belógott a fesztiválra. A rapper, aki néhány éve üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei szcénába, ezúttal a Nagyszínpadra készül, méghozzá egyedi produkcióval: dalai a Rajkó Cigányzenekar teljes, 14 fős – hegedűművészeket, csellistát, nagybőgőst és cimbalmost is felvonultató – csapatának hangszerelésében is szólalnak majd meg.

  Jól fog mutatni az önéletrajzomban a SZIGET nagyszínpad

  – mondta a rapper, aki bevallotta, hogy annak idején úgy lógott be a Szigetre, hogy valakinek a karszalagját sebbenzinnel leoldotta, és azt ragasztotta át a saját csuklójára.

  Szeretnék ezúttal elnézést kérni a szervezőktől, hogy anno sebbenzines trükkel belógtam, most érzem magam igazán kellemetlenül emiatt, így, hogy vendégül látnak a legbecsesebb helyszínükön

  – vallotta be Beton.Hofi, akinek az aznap szintén a Nagyszínpadon fellépő Stormzy-val is van terve.

  „Az a tervem, hogy elérhetetlennek mutatkozom a “bekkben”, így majd biztos kivívom a tiszteletét. Szurkoljatok!”

 • A kislány története meghatotta a milliárdost.

  Újabb kisgyermek álmát váltotta valóra Jákob Zoltán. A körmös királynak is becézett milliárdos üzletember pontosabban a néhai színész, Damu Roland nyolcéves kislányának, Majának okozott örömet, mégpedig azzal, hogy ő finanszírozza a gyermek első nyaralását. 

  Damu Roland özvegye, Edina a köztudottan sokat jótékonykodó Jákob Zoltánnal a Blikken keresztül vette fel a kapcsolatot egy néhány napos pihenés kapcsán, melyre anyagi helyzetéből fakadóan eddig nem volt lehetőségük.

  A mindennapokat mindig megoldjuk valahogy, hiszen van egy jó állásom, és bár egyedül nevelem Maját, ha szűkösen is, de azért igyekszünk minden hónapban kijönni a kevéske pénzünkből. Nyaralni azonban sosem voltunk, Maja fejében az a nyaralás, hogy egyszer-egyszer kimegyünk egy budapesti strandra. Még olyan rokonunk sincs, akinek lenne kertes háza vidéken, hogy ott lehessen kicsit, mintha vakációzna

  nyilatkozta a Blikknek az édesanya, akinek az egykori Nagy Ő örömmel segített. 

  Szívesen segítek, ha tudok, amikor pedig gyerekekről van szó, különösen boldogan teljesítem a szívük legnagyobb vágyát. Összeszorult a szívem, amikor meghallottam, hogy egy nyolcéves kislány még sosem volt nyaralni, ezért úgy döntöttem, Maja első vakációját én állom

  – árulta el a lapnak az üzletember, aki otthonában is vendégül látta Edinát és Maját.

 • A szőkeség meghúzta a váratlant.

  dork.png
  Fotó: RTL

  Szerda este sor került a ValóVilág12 hatodik kihívására. Miután a villalakók hétfőn VV Dorkára tették a legtöbb jelet mondván, hogy vele nem tudnak tovább együtt élni, a szőkeség szinte ugrált örömében, hiszen az volt a vágya, hogy megint őt küldjék párbajra, jóllehet a műsorvezetőnő, Megyeri Csilla enyhe utalást tett arra, hogy talán jobb lenne olyan villalakót kiküldeni, akinek eddig még nem volt alkalma megmérettetni magát, hiszen a valóságshow pár nap múlva véget ér.

  Dorka mindenesetre nagyon örült a dolognak, hogy megküzdhet a nézők kegyeiért, hiszen az évad első párbajáról nagy fölénnyel tért vissza Noémi ellen, ami nagy löketet adott a számára. Mint azt a szerdai kihíváson elmondta: hármas párbajban reménykedett, azaz két név volt a tarsolyában, ám követően, hogy Megyeri levetített egy rövid összefoglaló videót Dorka lakótársaival való viszonyáról és konfliktusáról, a diósdi lány megváltoztatta döntését.

  Bár a legtöbb összetűzése Giadával volt, aki korábban durva szavakkal is illette, amiért a villaléte során Valennel és Duduval is összeszűrte a levet, Dorka inkább a fiúk közül választott. Úgy érezte, a nemi életét a villában is aktívan élő Geri lenne a méltó ellenfele, ám a bejátszó után inkább Ádámot választotta, aki korábban többször jelezte felé, hogy nem tud vele élni, nem érti őt, de nem is akarja már rajta tornáztatni az agyát. Dorka ezzel merészet húzott, hiszen Ádi mindkét párbajáról nagy fölénnyel, 80 százalékkal tért vissza. Érdekesség, hogy a szigetszentmiklósi fiatalember volt az, aki a szőkeség mindkét kiszemeltjét, Valent és Dudut is kiejtette a játékból. Meglehet, hogy Dorka végül a Dudu kiesése miatti bosszúból hívta ki Ádit.

  Dorka szövevényes indoklása ide kattintva nézhető meg. A vasárnapi a párbaj számára a második, Ádi számára pedig a harmadik lesz.

  (via RTL)

 • Bata Évával nem teregetik ki magánéletüket.

  Bereczki Zoltán tudatosan próbált tenni azért, hogy második házassága másabb legyen, mint az előző. A színész Bata Évával, akibe 2019-ben a Centrál Színházban, a Nemek és igenek című előadás próbáján szeretett bele, teljesen más alapokra helyezett mindent, mint annak idején első gyermeke, Zorka anyukájával, Szinetár Dórával. Ez például abban mutatkozik meg, hogy magánéletüket féltve őrzik, közös szerepléseket csak ritkán vállalnak, de közös fotót még ennél is ritkábban osztanak meg a közösségi médiában. 

  „Ez egy nagyon tudatos döntés a részemről, éppen azért, mert az, hogy a házasságomban (Szinetár Dórával) nagyon kifelé éltem, végül szintén egy hatalmas falhoz csapódáshoz vezetett az életemben. Teljesen összekeveredett a valóság és a fikció. Mi magunk is elhittük azt a boldogságot, amit az újságok rólunk írtak. Az egészen természetes, hogy az ember a boldogságáról, sikereiről beszél szívesebben, nem pedig a problémáiról. Valahogy ez elfedte a valóságot. Pedig vannak problémák, amiket nem lehet a szőnyeg alá seperni, beszélni kell róluk. A szakmai sikerek valahogy mintha kompenzáltak volna mindent, pedig nem.”

  Elhatároztam, hogy ezt a szerelmet szeretném jobban csinálni. Nem szeretném többé a kirakatba tenni a magánéletemet, és ezentúl közös munkát sem akarunk vállalni a párommal

  – mondta a Storynak Bereczki, akinek szavait a Blikk idézte. A témában korábban Bata Éva is megszólalt. A színésznő úgy fogalmazott: „Azzal, akivel együtt hálok, azzal ne dolgozzak együtt. Ez az én tapasztalatom. Biztosan meg lehet ezt teremteni, nekem ez nagyon nehéz.”

  Kerek egész című dal előadója úgy véli, már az meghozta a várt változást, hogy megvette első saját otthonát. Úgy érezte, ez a ház lehet egy új család alapja, amit aztán meg is kapott: A mi kis falunk című sorozat színésznője 2021 augusztusában egy kislánnyal ajándékozta meg, aki a Flóra nevet kapta.