Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azóta is emlegeti Hannaróza édesapja táncát.

  Krausz Gábor a Glamour címlapinterjújában mesélt Tóth Gabival közös négyéves gyermekéről, Hannarózáról. A sztárséf számára fájó pont, hogy a kislány elég válogatós, kevés ételt hajlandó megenni, ráadásul kissé makacs is.

  „Bár azt mondják, minden gyerek így van ezzel, és majd megváltozik. Óvatosan, finoman kell próbálkozni nála, és nehéz új dolgokra rábeszélni. Ha valamire egyszer azt mondja, hogy nem, azt fixen nem fogja megkóstolni a következő alkalommal sem” – kezdte az apuka, kiemelve: Hannaróza egyébként lelkes kiskukta is, azoknak az ételeknek pedig mindig ad egy esélyt, amiket ő segített elkészíteni.

  Ha főztjeivel egyelőre nem is, Krausz tánctudásával már biztos lenyűgözte lányát. Mint felidézte, a Mikes Annával bemutatott Szépség és a szörnyeteg produkciójuk nagy hatást gyakorolt az óvodásra, pedig ő maga eleinte küzdött a téma ellen, a hercegnős-herceges jelenetet ugyanis nagyon távolinak érezte magától. Végül aztán csak előadták ezt Dancing with the Starsban, amivel nem csak a nézők, de Hannaróza szívébe is belopták magukat.

  Soha nem felejtem el azt a napot. Az élő adásra nem tudott bejönni, de előtte, a nagy főpróbán, amikor már be voltunk öltözve, ott volt, és nagyon élvezte. Láttam az arcán, hogy nem igazán érti, hogyan lehetek Disney-herceg, miközben az apukája vagyok. Ráadásul azt a mesét játszottuk el, ami az egyik kedvence, és rendszeresen nézi. A szeme csillogott, éreztem rajta, hogy büszke rám. Nagyon örültem, hogy akkor és ott a részese lehetett ennek a varázslatnak. Azóta ezt a produkciót kellett vele a legtöbbször visszanézni, és akárhova megyünk, ezt a zenét kéri az autóban. Érzem, hogy ez az élmény mély nyomot hagyott benne

  – mesélte Krausz, aki azóta nem foglalkozik annyit a tánccal, mint előtte tervezte, de így is hálás, hogy elvállalta a felkérést: „Mindenesetre Törökországba egy olyan tánctáborba megyünk, amit Anna szervez, és ott naponta kétszer biztosan lesz mozgás.”

 • Humorérzékből csillagos ötös.

  Körülbelül egy héttel ezelőtt megreformálta étkezési szokásait Schmuck Andor, a szigorú diétának pedig máris meglátszik az eredménye. Az egykori politikus azért is olyan motivált, mert idén szeptemberben újra színpadra lép a a Szenes Iván Emlékesten.

  Mint kiderült, tiltólistára tette a gyorsan felszívódó szénhidrátokat. Ez szemet szúrt az otthona közelében lévő kisbolt dolgozóinak is, akikhez Schmuck vásárolni jár. 

  Eltűntek a túrós batyuk és a lekváros táskák, helyette puffasztott rizs és extrudált kenyér kerül a kosaramba körülbelül egy hete. Hét nap leforgása alatt három kilót fogytam, szóval messze még a vége, de már megjegyezték, hogy látványos a változás. A boltban kaptam is egy mostanában gyakran használt jelölő címkét, amin a következő áll: vigyázzon, a termék kisebb lett

  – mesélte nevetve a Ripostnak Schmuck, aki 2020-ban is diétázni kezdett, ám az embert próbáló volt.

  Akkor szinte csak főtt csirkehúst evett vagy sárgarépát ropogtatott.

 • dduu

  A Reggeli stúdiójában kezdte első villán kívüli napját VV Dudu, a ValóVilág 12. legutóbbi kiesője. A hatalmas százalékkülönbséggel zárult párbaj másnapján a műsorvezetők több témáról, például magáról a valóságshowról faggatták Dudut, aki bevallotta, rosszabbul élte meg a bezártságot és a szüntelen kamera-jelenlétet, mint amire számított előtte, de újra nekifutna a kihívásnak. 

  Nagyon nehéz volt, bent sokkal nehezebb lelkileg, testileg, én is nagyon elfáradtam ebbe a 70 napba nagyjából. Most egy jó, kiadós pihenés vár rám.

  A srác pár héttel a beköltözését követően, a hozzá szintén közel került Vera és Noémi kiesése után melegedett össze a Dorkával, aki akkora már szintén túl volt egy VV-szakításon. Dudu nem is tagadja, az elmúlt egy évben csapongó életet élt, ez azonban most véget ért – szeretné kint is folytatni kapcsolatukat, és egy esetleges párbajon is támogatni fogja újdonsült barátnőjét.

  „Ha valakit megszeretek, ahhoz tényleg hűséges vagyok. Biztos, hogy hűséges leszek hozzá, megígértem, hogy meg fogom várni, nem azért, mert nem tehetném meg, hogy ne várjam meg, de nekem sokkal fontosabb, mint hogy kalandozzak az életben újra” – magyarázta kedvese plüssállatát szorongatva. Épp ezért nem is csalódott kiesése miatt, Dorka megismerésével ugyanis már nyertesként távozhatott a villából.

 • Mint mondja, bokáig érő „csadorban” szokta belelógatni a lábát minden szökőévben a Balatonba vagy a tengerbe.

  A Balatont és a tengerben való pancsolást ugyan nem kifejezetten kedveli, a nyaralásról azonban mégsem mond le Máté Krisztina. A TV2 Tények egykori műsorvezetője azt mondja, legalább 15 éve nem ment bele a magyar tengerbe, de elképzelni sem tudná, hogy megmártózzon benne.

  Én legalább 15 éve nem fürödtem a Balatonban. Elképzelni sem tudnám, hogy bemenjek a vízbe, a téli Balatont, a korcsolyázást szeretem. Bokáig érő »csadorban« szoktam a lábam belelógatni minden szökőévben a Balatonba vagy a tengerbe. Tisztelem és csodálom azokat, akik ezt el tudják engedni, én görcsösebb vagyok

  – árulta el a Best Podcastban a volt tévés, aki egyébként Siófokon született és ott is nevelkednek, szülei ráadásul máig a Balatonnál élnek. De nem Máté Kriszta az egyetlen hazai híresség, aki nem szokott fürdeni a tóban: korábban Pásztor Anna is lesújtó véleményt fogalmazott meg a magyar tengerről.

  Mint kiderült, Bárdos Andrással közös fia Spanyolországba költözik, ezért ott nyaralnak majd pár napot.

  „De hogy a kérdésére is válaszoljak, kilencen megyünk pár napra Spanyolországba, jön az összes gyerekünk, a párjaik, tavaly így voltunk együtt Bulgáriában, nagyon jól éreztük magunkat. De csak pár napról lehet szó, hiszen ahány gyerek, annyi országban él. A fiam most érettségizett, szeptembertől már Spanyolországban jár egyetemre, és ott is edz, onnan jár majd versenyezni is” – idézte szavait a story.hu.