Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erre nem számítottunk.

  DSC2108
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Szabó András Csuti a minap egy új videóval jelentkezett a TikTok-oldalán, melyet párja, Bianka készített titokban. A felvételen az üzletember látható, amint pakolás közben énekeli a kedvenc slágereit. ByeAlex, Dzsúdló és a Wellhello dalaiból is hallható egy-egy részlet Csuti előadásában, majd barátnője alaposan ráijeszt a a gardróbszobába betoppanva.

  A hozzászólásokban sokan meg is jegyezték, hogy nem is gondolták volna róla, hogy ennyire tiszta az énekhangja, sőt, akadt olyan, aki egyenesen arra buzdította, hogy induljon a Sztárban Sztár következő évadában. A felvételt alább tekinthető meg Csutiról:

  @csut.i …és ha lesben áll egy @sdrbs cápa 🦈 #sing #dance #travel ♬ eredeti hang - Szabó András Csuti

  (via 24.hu)

 • Még most sem hiszi el, hogy felléphet a világsztárral.

  PAP 1510
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Ahogy arról az Indexen beszámoltunk, július 20-án ismét Budapesten koncertezik Ed Sheeran, aki ezt megelőzően a Sziget Fesztiválon szórakoztatta a magyar közönséget még 2019-ben. Ezúttal a Puskás Arénában lép majd színpadra a + - = ÷ x nevet viselő turnéjának részeként. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy az énekes előzenekara az a Calum Scott lesz, de mellette Zséda is fellép a szombati koncerten.

  Most a magyar énekesnő a Borsnak elmondta, hogy hosszú hónapok óta minden hétvégéje le volt kötve, mindössze egyetlen szabad maradt, július 20-a, amikor a világsztár Budapesten lép fel.

  Még most is hihetetlen, hogy minket választottak, hogy eljutottak hozzá a dalaim. És tényleg azt gondolom, hogy a fentiek is akarták ezt, hiszen ez az egyetlen szombatunk volt szabad. Sok idő volt, amíg végül realizálódott, hogy akkor fellépünk Ed Sheeran előtt.

  – fogalmazott az énekesnő, akinek egyfajta visszaigazolást jelent a felkérést, amit meg is könnyezett. Bevallotta, máskor nagykoncertek előtt szokott izgulni, de most nagyon nyugodtnak érzi magát. Zenekarával egyébként állandóan úton vannak, rengeteg fellépésük akad.

  Úgy érzem, mi már erre rég kész vagyunk! 30 percet leszünk színpadon, arra készülök, hogy nagyot fogok énekelni, a rám nagyon jellemző, különleges hangulatú dalokat adjuk majd elő, olyan műsort raktunk össze, ami megfelel az opener szerepkörnek, megcsináljuk a hangulatot Ed előtt, akivel szerintem rokon lelkek vagyunk!

  Zséda nagyon bízik benne, hogy csapatával lesz lehetőségük találkozni a brit szupersztárral. A lapnak azon kérdésére is frappáns válasz adott, hogy készül-e valami meglepetéssel a találkozóra:

  Az biztos, hogy addig nem nyugszom, amíg nem készül rólunk közös fotó. A meglepetés pedig én magam leszek.

 • A tehetségkutatóban sikerült levetkőzni a gátlását.

  20230131122419 PAP 6822
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Tavaly december elsején Zdroba Patrik és kedvese, Bádoki Bettina végre elérkezettnek látták az időt, hogy oltár elé álljanak, és kimondták a boldogító igent. Az X-Faktor kilencedik évadának felfedezettje zenei karrierjében is új vizekre evezett, és kipróbálta a pop-operát.

  Sokáig hallgattam, hogy ennek a fajta zenének nincs itthon közönsége, és hogy csak a poppal lehet érvényesülni, de valahogy abban nem voltam boldog. Ebben a műfajban nemcsak fantasztikusan érzem magam, hanem számos új ajtót is megnyitott előttem. Hamarosan Lara Fabian énektanárával fogok dolgozni, és megyek ki Olaszországba, ahol Andrea Bocelli producerével kezdek együttműködésbe.

  – mesélte a Story magazinnak Zdroba, aki élete legmeghatározóbb időszakának tartja a tehetségkutatós szereplését, mivel úgy véli, szinte mindent annak köszönhet.

  „A műsor előtt sok problémám volt a beszédhangommal. Még egy boltban is alig mertem megszólalni, mert a lányos hangom miatt mutogattak rám, ez szörnyű volt. Az X-Faktor helyre tette ezt az egészet a lelkemben, hiszen a hangom, amit előtte használni is alig mertem, ott az előnyömre vált. Ott tanultam meg szeretni magam. Sokkal több örömet adott a verseny, mint amennyi fájdalmat okozott. Ráadásul ott ismertem meg Bettit, a feleségemet.” – nyilatkozta a lapnak.

 • Persze akadtak, akik a színésznő védelmére keltek.

  Friss fotókat osztott meg magáról az Eufória című sorozat Katját alakító Barbie Ferreira Instagram oldalán. A plus size modell az elmúlt időben jó pár kilótól megszabadult, ami természetesen követőinek is szemet szúrt, a legtöbben azonban negatív kommentekkel illették emiatt a szűk ruhában pózoló Ferreirát.

  „A gazdag embereknek ott az Ozempic, nekünk pedig a testpozitivitás maradt.”

  „Az Ozempic újabb angyalt követelt.”

  „A celebek azt mondják, szeretik a testüket és népszerűsítik a testpozitivitást, majd drasztikusan és gyorsan lefogynak. Mindazok az emberek, akik megtanulták elfogadni magukat az ő hatásukra, elárulva érzik magukat” – írták többen is a legújabb fogyókúrás trend, a világszerte elterjed, eredetileg cukorbetegeknek kifejlesztett Ozempic gyógyszer használatára utalva.

  A színésznő (aki már biztos, hogy nem tér vissza az HBO szériájának 3. évadában) ugyan egyelőre nem reagált ezekre a hozzászólásokra, de néhány rajongója megvédte őt a posztja alatt.

  Az elmúlt pár hónapban vesztett a súlyából, láthatjátok a fejlődést a fotóin is. Nem kell mindig Ozempicnek lennie, lehet egészséges diéta vagy edzés is mögötte. Akárhogy is, lenyűgözően néz ki

  – fogalmazott egy követője.