Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már átbeszélte a családja női tagjaival, hogy mi fog történni.

  IMG 5905
  Fotó: Velvet

  Weisz Fanni június végén jelentette be, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. Bár akkor a születendő gyermek nemét még nem lehetett tudni, de azóta megtartották gender reveal partit a szerelmesek, így megtudhattuk, hogy kisfiúk lesz. A leendő édesanya ezúttal a Blikknek adott interjút, melyben arról is beszélt, hogy amit megerősödött és beállt a ritmusuk a babával, részben vissza fog térni a munkába.

  Mint mondta, az elején jól bírta a várandósságot, ám a kánikula őt is megviseli, sokszor szédül és fáj a feje. Ettől függetlenül odafigyel az egészségére, és igyekszik lendületes maradni.

  Azt nem mondanám, hogy sportolok, de sokat mozgok, amúgy is nagyon pörgős vagyok. Amikor a párom fut, elkísérem néha biciklivel, természetesen óvatosan, és tervezem, hogy járok majd mamajógára. Még dolgozom is, mivel otthonról végzem, időben viszonylag kötetlen. Ezért amint megerősödtem, és beáll egy ritmusra az életünk a kisfiunkkal, és persze amennyit a baba mellett tudok, dolgozni fogok. A munka fontos számomra, ki sem bírnám, hogy csak a háztartást vezessem. Természetesen amíg a baba kicsi, csakis hozzá igazítva. Szerintem menni fog

  – vélekedett Weisz Fanni, majd beismerte, hogy izgul a szülés miatt.

  Nem is annyira a fájdalom, hanem inkább a kommunikáció miatt. Nem hallom, mi történik körülöttem, vagy mit mond az orvos. Ettől parázom. Nem könnyű helyzet, de már ezerszer átbeszéltük anyával, és a mamival, hogy mi történik majd, és nekik milyen érzés volt, úgyhogy tuti menni fog. Természetesen a párom mindenképp mellettem lesz, hiszen a mi kis családunk közös útjának kezdetéről van szó. Szerintünk fontos, hogy ezekben a pillanatokban együtt legyünk. A családtagjaink pedig majd kint a folyosón várják a baba érkezését, és izgulnak.

  A szerelmesek nagyon fontosnak tartják, hogy a családjuk aktív részese legyen a kisfiuk életének, akinek nevét csak a szülés után szeretnék elárulni. Abban azonban még a júniusi eljegyzésük után sem jutottak döntésre, hogy a baba születése előtt vagy csak utána kössék össze az életüket.

 • Megható pillanatok.

  Széki Attila, azaz Curtis karrierjében idén kevesebb szerepet kapott a tévézés, helyette a rapper újra országszerte koncerteket ad, és közben új számokat jelentet meg. A tegnapi napon T. Danny a Budapest Parkban lépett fel, ahol a színpadra hívta Curtist is, akivel a Faszagyerek című közös dalukat adták elő. Az újpesti rapper közösségi oldalán azt a pillanatot is megosztotta, amikor kisfiát felvitte magával színpadra, mire a közönség éljenzésbe kezdett.

  Parkban a kisfiammal. Ennél nincs nagyobb érzés!!!

  – írta Instagram-bejegyzésében Curtis.

 • Így még aligha láthatták a követői.

  DSC7924
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Tóth Andi mostanság rendkívül kiegyensúlyozott életet él, annak ellenére, hogy visszavonult az énekléstől, boldogabbnak látszik, mint valaha. Zenei karrierje mellett azóta a divatiparban is kipróbálta magát, és új ruhamárkájával már szép sikereket ért el.

  Bár régebben gyakran lehetett értesülni a médiából Tóth Andi kirohanásairól, mostanra ő is úgy érzi, annyira más ember lett, hogy alig ismer magára. Manapság nem csak a küzdősportok iránt mutat érdeklődést, de saját főzőcsatornát is indított a YouTube-oldalán. A visszatérő X-Faktor leendő mentora ezúttal egy gyönyörű ruhakölteményben osztott meg magáról fotókat a közösségi oldalán, amiért egyenesen odáig vannak a rajongói. Íme:

 • Kevesen tartják be a vízparti etikettet a stylist szerint.

  Holdampf Linda
  Holdampf Linda
  Fotó: Szabó Réka / Index

  Holdampf Linda és Papp Gergő az RTL Reggeli műsorában Balatonfüredről jelentkeztek be élőben. A divatszakemberrel történő beszélgetésben a kikötői és strandolási öltözködési etikettről is szó esett. Mint fogalmazott, mostanság észrevette, hogy az emberek szeretnek finomabb, könnyebb anyagokat hordai magunkon, ami ebben a hőségben előnyős és divatos is.

  A lángososhoz, a hekkezőbe nem ülünk be egy szál rövidnadrágban. És amikor ott sorban állunk, nem nézzük az előttünk 10 centire álló embernek a csorgó izzadtságát a hátán. Szóval ezekre azért érdemes odafigyelni, hogy megadjuk ennek is a módját, és megtiszteljük egymást is azzal, hogy normálisan fel vagyunk öltözve

  – fogalmazott stylist.