18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Brotherhood of Bears

2013.07.08. 20:29
A meleg férfiak legtöbbször túl nőiesen, vagy hibátlan testfelépítésű adoniszként jelennek meg a médiában, ezzel a tökéletesre csiszolt szépségideállal viszont sok meleg férfi képtelen azonosulni. Így volt ezzel Alan Charlesworth (31) amerikai fotós is, aki sokáig azért kételkedett saját nemi identitásában, mert idegenkedett a tévében és magazinokban megismert melegképtől. Alan a 90-es években, egyetemi évei alatt talált rá Philadelphiában a homoszexuális sztereotípiákkal szembehelyezkedő Brotherhood of Bearsre, azaz a Medvék Testvériségére. Diplomamunkájához fotózta a testvérek életét, de közben maga is otthonra talált a közösségben. Több mint egy évtizeden át követte a medvéket erdőkön és városokon át, míg végül maga is csatlakozott közéjük.
A Medvék közösségében fekete- és barnamedvék, medvebocsok és öreg jegesmedvék is élnek, egymásra testvérként, lelki és fizikai társként tekintenek, közösségük egymás feltétel nélküli elfogadására épül. Az emberi szépségről alkotott képük bizonyíték arra, hogy nem kell ragaszkodni a ránk erőltetett sztereotípiákhoz, mindenkit meg lehet szeretni olyannak, amilyen valójában.