Emma
-2 °C
6 °C

Na akkor elmondjuk a mai sztorit digitálisan

2014.08.08. 18:02

AMERIKAI LÉGICSAPÁS IRAKBAN

Péntek délután amerikai vadászgépek légi csapást hajtottak végre az Iszlám Állam tüzérségi egységei ellen Irbil közelében, ahol kurd erőket támadtak a lövegekkel, derül ki a Pentagon Twitteréről.

A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE IS SIKERESEBB LENNE KAJAKOS ALAPOKON

Annyi, de annyi jó versenyzőnk van, hogy már importálni is tudjuk őket, nyolc nem magyarországi magyar is ott van a moszkvai kajak-vb-n. A magyarországi magyarok meg újabb nyolc döntőbe lapáltolták be magukat.

RAZZIÁT TARTOTT A NÉBIH

Vasárnapról hétfőre virradóra hatalmas razziát tartott a Nébih a budapesti nagybani piacon. Lefoglaltak és megsemmisítettek rengeteg jelöletlen terméket:

  • 5 és fél tonna zöldséget és gyümölcsöt, többek között görögdinnyét, nektarint, citromot, körtét, krumplit. 
  • 1,7 hektoliter szlovák UHT tej forgalmi korlátozást is elrendelték.

SUÁREZ VÉGRE KINYITHATTA A SZÁJÁT, DE NEM HARAPOTT

A világbajnokságon harapásért eltiltott uruguayi csatár a Sportdöntőbíróságon adhatta elő saját verzióját, hogy miért is eltúlzott a FIFA büntetése. Hamarosan kiderül, kap-e enyhítést.

INKÁBB ALÁZZON MEG A SAN MARINÓ-I BAJNOK, MINTHOGY ÍGY ESS KI A BL-BŐL

A Legia Warsawa adminisztrációjával nincs minden rendben, így hiába verték agyon a Celticet két meccsen, mégis kiestek. Egy játékosuknak még nem járt le az eltiltása és úgy lépett pályára. Csak egy rubrikába kellett volna beírni a nevét.

ÁLHORGÁSZOKAT KAPOTT EL A NÉBIH

Cigarettát találtak egy csempészetre átalakított horgászcsónakban a Tiszán. Mintegy 2400 doboz ukrán cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrei egy csempészetre átalakított horgászcsónakban a Tiszán - közölte az adóhatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának sajtóreferense.

NYOMOZ A RENDŐRSÉG A ZSOLNAY MIATT

Hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást indított a rendőrség ismeretlen tettes ellen a Zsolnay márkanév külföldi levédetése miatt, mondták baranyai szocialista országgyűlési képviselők pénteken Pécsen. Tóth Bertalan és Szakács László még júniusban tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen, mert szerintük az Európai Unióban és az Egyesült Államokban jogalap nélkül védette le egy cég a Zsolnay márkanevet.  

EZ A PÉNTEK IS A FŐSZERKESZTŐKRŐL SZÓLT

A Vs.hu házon belül találta meg a távozó Kerényi György utódját: a korábban multimédiás tartalmakka foglalkozó Lebhardt Olivér lett az, akit a közleményben úgy jellemeztek: "szakterületei a digitális sztoritelling és az adatbázis-újságírás". Eközben egy másik szerkesztőségben a Népszabadsághoz távozó Murányi Marcell örökösét is megtalálták, a Blikknél az eddigi főszerkesztő-helyettes Kolossváry Balázs ugrott be főszerkesztőnek augusztus 4-től.

lebhardtoliver1.png