Csoda, hogy csak egyvalakit ostobáztak le

2014.09.03. 19:12

TŰZSZÜNET KÖRVONALAZÓDIK UKRAJNÁBAN 

Putyin konkrét tervvel állt elő, Jacenyuk porhintésnek tartja.

TARLÓS LEOSTOBÁZTA LÁZÁRT

Kellett a csúcsminiszternek brüsszelezni...

OBAMA MEGSEMMISÍTENÉ AZ ISZLÁM ÁLLAMOT

Nem kellett volna újságírókat lefejezgetni.

VAN-E ALJASABB PÉNZIMÁDÓ CSÚSZÓ-MÁSZÓ SEPP BLATTERNÉL, A FUTBALLVILÁG FEJÉNÉL?

Nincs. Az EU mint konfliktusokat békésen megoldó eszközhöz, különféle szankciókhoz nyúlt Ukrajna megtámadása után, ezek között nagy sportesemények elvétele illetve bojkottja is szerepelt. Oroszországban lesz Forma1-es verseny, 2018-ban futball világbajnokság is, ez utóbbi elvétele hatalmas presztízs és anyagi kár lenne Putyinnak, de Sepp Blatter, a FIFA elnöke azonnal a segítségére sietett, és az egyes hírek szerint korrupcióval elért orosz vb-rendezés mellett kiállt. „Nincsenek kétségeink a 2018-as orosz világbajnoksággal kapcsolatban. Már korábban is elmondtuk, bízunk a 2018-as és a 2022-es vb rendezőiben. Egy bojkott még sosem oldott meg semmit" – mondta Blatter.

ITTASAN VEZETETT EGY RENDŐRI VEZETŐ

Rosszul hitte, hogy nem lesz gond a kollégákkal.

FELISMERI HANGULATUNKAT A GOOGLE GLASS

Kedvünket, nemünket és korunkat is megtippeli a német Fraunhofer intézet algoritmusa, amit a Google Glass okosszemüvegen futtatnak. Csak offline módban működik, nehogy személyes adatok szivárogjanak ki.

erzelem

INTERNETEN TANULNAK A MAJMOK

Ön tanult már meg valamit oktatóvideók alapján? Nehogy azt higgye, hogy az olyan nagy szám! Viselkedéskutató tudósok kivittek az erdőbe egy tévét, leraktak mellé egy finomságokat rejtő fiókot, a majmok pedig a lejátszott videókból tanulták meg, hogy hol kell keresni a táplálékot.

MEGVERTÉK A DOLGOZNI KEZDŐ KÖZMUNKÁST

Kellett neki stréberkedni.