Ebben a Napinapiban leírtuk azt, hogy műfasz

2014.09.09. 18:58

MŰFASZT SZOPOTT, MEGALÁZÁSSAL SZEMBESÜLT OLVASÓINK EGY RÉSZE A GÓLYATÁBOROKBAN

Alapos cikkben tártuk fel, hogy a gólyatáborok nagy részében milyen szexuális megaláztatáson mennek keresztül a gólyák. Az egyik oka lehet az abúzusoknak, hogy még ott is a férfiak fantáziája alapján készítik a programokat, ahol egyébként túlnyomó többségében nők a gólyák.

photo (10)
Fotó: Olvasónk

ZOLTAI GUSZTÁV BEÜLT LÁZÁR JÁNOS MELLÉ

Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz volt ügyvezető igazgatója Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztertanácsadója lett.

NORVÉGIÁT FELZAKLATTA A MAGYAR KORMÁNY CIVILEK ELLEN INDÍTOTT HADJÁRATA

Vidar Helgesen európai ügyekért felelős miniszter azt mondta a rendőrség hétfői akciójáról, hogy elfogadhatatlan és azt mutatja, hogy a magyar kormánynak célja, hogy a vele szemben kritikus nem-kormányzati szervezetek tevékenységét ellehetetlenítse. Azt is jelzi, hogy a magyar kormány eltávolodott a demokráciára és az emberi jogok tiszteletére épülő közös európai értékektől.

BEMUTATJÁK AZ IPHONE6-OT

Cikkünk megjelenésével egy időben mutatja be az Apple legújabb telefonját, nem is telefonját, okos kütyüjét, amiről emiatt még nem sokat tudunk, de ide kattintva ön okosabb lehet nálunk.

TAJTIT IS A BARCELONA MENŐI KÖZÖTT EMLÍTIK

A barcelonai sportlap, a Sport a Barcelona akadémiáján nevelkedő játékosokról közölt cikket, akik hamarosan berobbanhatnak a felnőttcsapatba. A jobb oldali középpályások között említik Matiast, vagyis Tajti Mátyást, a 16 éves magyart, akit a nyáron igazolt le a klub.

CSÚCSON AZ ÜVEGHÁZHATÁSÚ GÁZOK MENNYISÉGE

Újabb csúcsra emelkedett a légkörbe került üvegházhatású gázok koncentrációja tavaly, ezen belül is rekordszinten növekedett a szén-dioxid mennyisége a Meteorológiai Világszervezet éves jelentése szerint. Az üvegházhatású gázok közül a felmelegedésért elsődlegesen felelős szén-dioxid légköri koncentrációja 2,9 milliomod részecskével (ppm) 396 milliomod részecskére emelkedett tavaly, így az éves növekedés tempója tavaly volt a legmagasabb az 1984-2013 közötti időszakban.

SZERDÁN LELASSUL AZ INTERNET

Szeptember 10-én lesz az Internet Slowdown Day, azaz az internet lelassításának napja: netes aktivisták közösen bemutatják, hogy nézne ki az internet, ha életbe lépne az Amerikában régóta erőltetett új netsemlességi szabályzás, és azzal kialakulnának a gyors, illetve lassú sávok, azaz nem mindenki ugyanolyan sebességgel juthatna hozzá minden tartalomhoz. Az akció mögött a Fight for the Future csoport (Harcolj a jövőért) áll, a kezdeményezéshez több nagy internetes cég is csatlakozott, például a Reddit, a Mozilla, a Bittorrent, a Wordpress és a Netflix.

PIKNIKEN CSAPOTT LE A NAV

Meglepő fordulatot vett néhány vendéglátós napja, amikor egy városligeti piknikre ételeket, italokat szállítottak ki. A megrendeléseket átvevő, bulizó társaság annak rendje és módja szerint kifizette a cechet, majd igazolványaikat felmutatva közölték „A Nemzeti Adó- és Vámhivataltól vagyunk és próbavásárlást végeztünk”.

AZ MKB VESZTETT, A K&H NYERT

Elutasította a devizahiteles perben az MKB Bank Zrt.-nek a magyar állam ellen benyújtott keresetét a Fővárosi Törvényszék kedden kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében és bukta a pert a Takarékbank is. A K&H viszont részlegesen pert nyert az állam ellen.