Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Karácsonyi másnapos napinapi

2014.12.19. 19:44

HABONY ÁLLHAT KÖVÉR LÁSZLÓ FÚRÁSA MÖGÖTT

Nem is a partvonalra szorult Pokorni Zoltán, hanem a még mindig a párt erős emberének számító Kövér László „betámadása″ az igazán érdekes Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tegnapi interjújában. A Fideszben információink szerint a Kövérrel rossz viszonyban lévő Orbán-főtanácsadót, Habony Árpádot sejtik a háttérben.

ÁDER ÁLLAMFŐ KÉT TÖRVÉNYT VISSZADOBOTT A PARLAMENTNEK

Az épített környezet alakításáról és védelméről szóló, valamint a kereskedelemről szóló törvény módosítását jogszabályellenesnek tartja Áder János, ezért visszadobta őket az Országgyűlésnek.

JELÖLTDÖMPING VESZPRÉMBEN

Újabb pártokat vett nyilvántartásba a februári veszprémi időközi országgyűlési képviselőválasztásra a Nemzeti Választási Bizottság, már 12 szervezet jelöltjei állnának rajthoz.

A KORMÁNY REAGÁLT AZ AZBESZTMÉRGEZÉSES CIKKEKRE

Közleményük szerint a kormány a legutóbbi ülésén határozott a Lőrinci-Zagyvaszántó térségben található azbeszt tartalmú hulladékok jelentős környezeti, valamint egészségre gyakorolt kockázatának végleges felszámolásáról. A témával sokat foglalkozott az RTL és mi is írtunk róla. Amikor legutóbb a minisztériumokat kérdeztük, semmi hasonló választ nem kaptunk.

MŰSZAKI GONDOK MIATT JANUÁRBAN INDULHAT CSAK A DRAGON AZ ŰRÁLLOMÁSRA

Januárra halasztotta a NASA a Dragon teherszállító űrhajó péntekre tervezett indítását a Nemzetközi Űrállomásra.

A néhány nappal korábban elvégzett hordozórakéta-tesztnél problémák merültek fel, amelyeket meg kell vizsgálni. Az űrhajó legkorábban január 9-én indulhat útnak.

REKORDMÉLYSÉGBEN TALÁLTAK HALAT

Egy korábban sosem látott halfaj döntötte meg a legmélyebben élő hal rekordját, és erről videós bizonyíték is készült. A Hawaii Egyetem kutatói a Mariana-árokban tett kutatóút során bukkantak rá a furcsa formájú, szárnyszerű úszókkal és angolna-szerű farokkal rendelkező halra, ami 8143 méteres mélységben úszkált a tengerfenék közvetlen közelében. A korábbi rekordot a Pseudoliparis amblystomopsis nevű hal tartotta 7703 méterrel.

HATODIK A KÉZICSAPAT

Bíró Blanka kapuban óriásit játszott, de a védekezésünkben sok volt a hiba az Eb utolsó meccsén, a franciák 26-25-re megnyerték a hazai rendezésű torna helyosztóját.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?