Hiányzik, megtalálták, rövidül, jön

2014.12.29. 20:32

MILLIÁRDOKKAL KÁROSÍTHATTÁK MEG A BELVÁROST ROGÁNÉK

Bűnszervezet nyomaira akadt, és ezért feljelentést tett az V. kerület ellen Juhász Péter, az Együtt társelnöke. Állítása szerint akár tízmilliárdos kár is érhette a kerületet, amikor az előző önkormányzati ciklus során valódi indok és értékbecslés nélkül, az ingatlanpiaci mélypont idején, jóval a piaci ár alatt értékesítették lakások és kereskedelmi ingatlanok sorát.

HABONY ÁRPÁDOT SENKI SEM VILÁGÍTOTTA ÁT

Fogalmunk sincs, hogy van-e olyasmi Habony Árpád múltjában, ami miatt fennakadna egy nemzetbiztonsági ellenőrzésen, de az azért aggasztó, hogy ha valakinek ekkora befolyása van a közügyekre és ennyire közelről suttog az ország vezető politikusának a fülébe, mint ő, ám az ellenőrzése eddig még csak fel sem merült.

RÖVIDÜL A VÁRÓLISTA A KÓRHÁZAKBAN

Egyszeri hatmilliárd forint pluszpénzt kapnak jövőre a kórházak, hogy csökkenjen a krónikus betegség miatt műtétre várók sora. Az OEP ugyanis évente csak meghatározott mennyiségű műtétet finanszíroz, amiatt egyes esetekben akár három évet is várni kell egy-egy beavatkozásra.

HIÁNYZIK EGY MAGYAR UTAS A KIGYULLADT KOMPHAJÓRÓL

Befejeződött az utasok mentése a görögországi partoknál tegnap kigyulladt Norman Atlantic nevű olasz komphajóról. Az utasokat kimentették, ám egy magyar állampolgárról egyelőre nincs hír. A balesetnek öt áldozata volt.

IDEJE LENNE A JÓ HÍRNEK, DE SCHUMACHER ÁLLAPOTÁBAN TOVÁBBRA SINCS KEDVEZŐ FORDULAT

Össze-vissza beszél Schumacherről bárki, akinek az orra alá dugnak egy mikrofont. A legutóbb Philippe Streiff korábbi F1-pilóta beszélt a síbaleset miatt egy éve öntudatlan németről mint barátjáról, aki szerinte már felismeri környezetét. Még csak nem is barátok, ezt már a hétszeres világbajnok Forma1-es expilóta menedzsere mondta, aki cáfolta a férfi szavait.

„Sok időre van szükség. Rengeteg időbe és nagyon kemény harcba fog kerülni a felépülés. A helyzet súlyosságához mérten megfelelő tempójú a rehabilitáció” – mondta Kehm.

MEGTALÁLTÁK A NÁCIK TITKOS ATOMBOMBAGYÁRÁT

Ausztriában, egy álmos kisváros mellett találták meg az egykori bunkert, ahol a nácik titkos fegyverkísérleteket folytattak, tömegpusztító fegyvereken dolgoztak. Ha sikerült volna atomfegyvert előállítaniuk, az innen származott volna.

SCHUSTER LÓRÁNT SÚLYOS BETEG

Vastagbéldaganatot találtak nála, kemoterápiás kezelésre jár, még a 46 éve stabilan hosszan hordott haját is le kellett vágnia. Schuster már nyáron is mondott le P. Mobil-fellépéseket, de most először beszélt arról, hogy pontosan mi baja van.

JÖN AZ ÁLLAMI HÍRTÉVÉ

Úgy néz ki, hogy a tervezett állami sporttévé és állami zenecsatorna mellett lesz egy állami hírtévé is, a Népszabadság megtudta, hogy valami készülődik az MTVA-nál és vagy egy új csatornát hoznak létre M5 néven, vagy az M1-et fogják megbuherálni. Az MTVA kitért a válasz elől, viszont mi úgy tudjuk, hogy a már létező király tévét fogják nonstop híresíteni.