Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hiányzik, megtalálták, rövidül, jön

2014.12.29. 20:32

MILLIÁRDOKKAL KÁROSÍTHATTÁK MEG A BELVÁROST ROGÁNÉK

Bűnszervezet nyomaira akadt, és ezért feljelentést tett az V. kerület ellen Juhász Péter, az Együtt társelnöke. Állítása szerint akár tízmilliárdos kár is érhette a kerületet, amikor az előző önkormányzati ciklus során valódi indok és értékbecslés nélkül, az ingatlanpiaci mélypont idején, jóval a piaci ár alatt értékesítették lakások és kereskedelmi ingatlanok sorát.

HABONY ÁRPÁDOT SENKI SEM VILÁGÍTOTTA ÁT

Fogalmunk sincs, hogy van-e olyasmi Habony Árpád múltjában, ami miatt fennakadna egy nemzetbiztonsági ellenőrzésen, de az azért aggasztó, hogy ha valakinek ekkora befolyása van a közügyekre és ennyire közelről suttog az ország vezető politikusának a fülébe, mint ő, ám az ellenőrzése eddig még csak fel sem merült.

RÖVIDÜL A VÁRÓLISTA A KÓRHÁZAKBAN

Egyszeri hatmilliárd forint pluszpénzt kapnak jövőre a kórházak, hogy csökkenjen a krónikus betegség miatt műtétre várók sora. Az OEP ugyanis évente csak meghatározott mennyiségű műtétet finanszíroz, amiatt egyes esetekben akár három évet is várni kell egy-egy beavatkozásra.

HIÁNYZIK EGY MAGYAR UTAS A KIGYULLADT KOMPHAJÓRÓL

Befejeződött az utasok mentése a görögországi partoknál tegnap kigyulladt Norman Atlantic nevű olasz komphajóról. Az utasokat kimentették, ám egy magyar állampolgárról egyelőre nincs hír. A balesetnek öt áldozata volt.

IDEJE LENNE A JÓ HÍRNEK, DE SCHUMACHER ÁLLAPOTÁBAN TOVÁBBRA SINCS KEDVEZŐ FORDULAT

Össze-vissza beszél Schumacherről bárki, akinek az orra alá dugnak egy mikrofont. A legutóbb Philippe Streiff korábbi F1-pilóta beszélt a síbaleset miatt egy éve öntudatlan németről mint barátjáról, aki szerinte már felismeri környezetét. Még csak nem is barátok, ezt már a hétszeres világbajnok Forma1-es expilóta menedzsere mondta, aki cáfolta a férfi szavait.

„Sok időre van szükség. Rengeteg időbe és nagyon kemény harcba fog kerülni a felépülés. A helyzet súlyosságához mérten megfelelő tempójú a rehabilitáció” – mondta Kehm.

MEGTALÁLTÁK A NÁCIK TITKOS ATOMBOMBAGYÁRÁT

Ausztriában, egy álmos kisváros mellett találták meg az egykori bunkert, ahol a nácik titkos fegyverkísérleteket folytattak, tömegpusztító fegyvereken dolgoztak. Ha sikerült volna atomfegyvert előállítaniuk, az innen származott volna.

SCHUSTER LÓRÁNT SÚLYOS BETEG

Vastagbéldaganatot találtak nála, kemoterápiás kezelésre jár, még a 46 éve stabilan hosszan hordott haját is le kellett vágnia. Schuster már nyáron is mondott le P. Mobil-fellépéseket, de most először beszélt arról, hogy pontosan mi baja van.

JÖN AZ ÁLLAMI HÍRTÉVÉ

Úgy néz ki, hogy a tervezett állami sporttévé és állami zenecsatorna mellett lesz egy állami hírtévé is, a Népszabadság megtudta, hogy valami készülődik az MTVA-nál és vagy egy új csatornát hoznak létre M5 néven, vagy az M1-et fogják megbuherálni. Az MTVA kitért a válasz elől, viszont mi úgy tudjuk, hogy a már létező király tévét fogják nonstop híresíteni.