Orbán Viktor teljesen hülyének néz valakit

2015.06.09. 19:31

ORBÁN SZERINT AKI BEZÁRKÓZIK, VESZTES LESZ

Magyarország nyitott és barátságos ország, ahol barátságos emberek laknak.  Nálunk örülnek a befektetőknek az emberek. Nem mindenhol mondható el, hogy ilyen nyitott és üdvözlő a szemlélet - mondta el a kormányfő az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlésén Budapesten . A bankárokat Orbán azzal csábítgatta, hogy az    ingatlan most nagyon jó befektetés Magyarországon, de    még mindig messze van a "valós értékétől". 

LECSAPOTT 2015 __LEGDURVÁBB__ JÚNIUSI VIHARA!

Jégeső! Autókra zuhanó fagáak! Beázó aluljárok! Részletek itt.

MEGINT NEM VOLT MEG A KÉTHARMAD

A jegybank jogköreit erősítette volna meg a Fidesz, ám a parlamentben elbukott a javaslat a kétharmados szavazáson. Az ellenzék szervezett volt, a Fidesz–KDNP-sek pedig már nincsenek elegen. El is halasztották a zárószavazást. Rogán Antal dühbe gurult, és azzal vádolta az ellenzéket, hogy megvették őket a brókerek.

DŐL A PÉNZ AZ ELLENPLAKÁTKAMPÁNYRA

„Óránként kapunk 1 millió forintot. Nem számítottunk ekkora támogatásra” – mondta az Indexnek Kovács Gergő, aki kitalálta, ellensúlyozandó a kormány gyűlöletkampányát, békítő, ironikus vagy vicces óriásplakátokat helyezne ki, mégpedig legálisan. Kedd délig már 11 millió forint volt a projekt számláján.

TÖBB TÍZEZER SZENTKIRÁLYI SZENNYEZETT 

Szemcsés, de nem káros az egészségre, a termék mangántartalmával keletkezett gond a gyártás során egy napig - közölte az ásványvizet gyártó cég. Eddig 78 ezer palack érkezett vissza a társasághoz.  A nemrég a Central European Mineral Water Holding (CEMW) többségi tulajdonába került Szentkirályi Ásványvíz Kft. visszahívást rendelt el májusban, az ásványvíz szénsavmentes és szénsavas sorozatából a 2016.04.22. és a 2016.04.23. közötti minőségmegőrzési idejű termékeket hívta vissza a kereskedelmi partnereitől esztétikai okok miatt.  

GRIPEN-BALESET: MEGY A TERELÉS

Még azt se lehet tudni, ki végzi a balesetet szenvedett Gripen vizsgálatát. A svédek a csehekre mutogatnak, a csehek a magyarokra, a magyarok egymásra, és közben persze nem tudni, mi is történt pontosan a vadászgéppel, és ki a felelős.

VISSZATÉRT A TOROKGYÍK

A rettegett betegségtől egyszer már sikerült megszabadulnia a világnak, de most az oltásellenes mozgalmak miatt újra visszatérőben van. Egy spanyol család hirtelen megtért az addigi oltástagadó hitéből, ahogy intenzív osztályra került a gyerekük.

HA DÁRDAI MEGY, STORCK LEHET A KAPITÁNY

A német Kicker is úgy tudja, hogy a szövetségi kapitánynak meg vannak számlálva a napjai a válogatott kispadján, mert klubcsapata, a Hertha nem akarja, hogy június után is két állása legyen. Már az utódját is tudni vélik. Bővebben itt.