Belföld

King Gyurcsány hazakergetné King Kongot

2006. március 14., -

Mi történne, ha a zuglói óriásplakát miniszterelnöke életre kelne, és a Hősök terén mondana választási beszédet? Vajon megbirkozik-e az óriás főemlős az Empire State Building magasságával?


Óriásplakát Zuglóban

A Pufajkás Turul is megnézte magának a világ legnagyobb Gyurcsány-poszterét. Egyszerűen óriási! Tényleg, a képen látható néni csak a perspektivikus torzulás miatt akkora, mint miniszterelnökének képmása, valójában sokkal kisebb.


A ház másik oldala

A néni, aki a házban lakik, nem látszott idegesnek az óriásposzter miatt, az a 30 százalék, amit a napfényből elvesz, fel sem tűnt neki. A néni továbbá ismeri azt a lakót, aki Gyurcsány Ferenc fülcimpája mögött éli mindennapjait.

A külvárosi King Gyurcsány kb. húszméteres feje alapján 120 méteres lenne teljes valójában. Ha beszédet mondana a Hősök terén, a nézőtér első sora a Gellért-hegynél húzódna.

King Gyurcsánynak egyébként King Kong sem lenne ellenfele, a világ legnagyobb miniszterelnöke egy hangos mordulással visszakergetné a dzsungelbe a kotorékcsimpánzt. Más a helyzet az Empire State Building megmászásával: King Gyurcsány alatt feltehetően megrogyna az épület, továbbá feltesszük, a miniszterelnök sokszínűsége nem terjed ki a majoméhoz mérhető mászási ügyességre.

N;
hirdetés
N;