Belföld

Orbánné kifőzte, Gyurcsány megfőzte

2007. április 16., -

Orbán Viktorné Lévai Anikó megírta, Gyurcsány Ferencné Dobrev Klára elolvasta, Ferenc miniszterelnök elkészítette. A Gyurcsány família mind megette.

Ferenc, a miniszterelnök egész családjával együtt helyből átugrotta az árkot. A kormányfő friss blogbejegyzéséből kiderül, nemcsak beszerezték Lévai Anikó szakácskönyvét, hanem hasznot is húznak a tartalmából. A hét végén az történt, hogy a miniszterelnök felesége az exminiszterelnök feleségének kötetét lapozgatva kedvet kapott egy finom töltött paprikához.

Ferenc, a miniszterelnök nyilván nem az az ember, aki szolgaian végrehajtja egy recept utasításait – mi sem vagyunk ilyenek, bár ez mellékes –, inkább elmélkedik, színez és szintetizál ehelyett a konyhában.

Ebből igazi kombinált töltött paprika kerekedett, amelyben harmonikusan olvadtak egybe anyám, Katus, Lévai Anikó és – értelemszerűen – a miniszterelnök saját ideái. A beszámoló szerint az eredmény tökéletesnek bizonyult, az a kilenc szerencsés, aki megkóstolhatta, nemcsak megkóstolta, meg is ette az utolsó cseppig (vagy szemig, vagy morzsáig, vagy mi). Aztán moziba mentek.

Aki a ferenci receptre a maga teljességében kíváncsi, kattintson, generáljon forgalmat. De van egy problémánk: a miniszterelnök hiába részletez, pont a bennünket leginkább érdeklő dilemmára nem ad választ. Nagyon cukrozza azt a töltött paprikát, vagy épp csak picit? Mert minden ezen áll – vagyis a legtöbbször bukik.

N;
hirdetés
N;