Belföld

Bakács nyalintott Gergényinek

2007. március 28., -

Bakács Tibor Settenkedő gyermekei utálják, hogy édesapjuk műsort vezet a tévében. Hát, nem csodáljuk.

A Megasztár zsűritagjaként országos hírnévre szert tett Bakács valami komoly állami támogatásra hajt vagy valami baromi nagy médiahekket művel itt a szemünk előtt, és egyszer majd szól, hogy oké fiúk, vicceltem.

A szerda reggeli Napkeltében Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitány volt az egyik vendége. Mit mondjunk, még Bánó Andrásnak is alaposan fel kell kötnie azt a bizonyost, ha törleszkedésben fel akarja venni a versenyt Bakáccsal.

Szemléltetésül csak két mondat: "Hogyan bírta elviselni, hogy a politika ennyire rámászott az Ön szakterületére?" "Az egyik tábor föl van háborodva a rendőri erőszakon, a másik örül a békének és biztonságnak."

És az elköszönés: "Én személyesen megköszönöm, amit tett értünk, majd talán a politika is megteszi."

Bakács a rendszerváltás után jött Pestre Várpalotáról, mert , mint írja, "1990-ben, az első szabad választásokat ebben a bukolikus hangulatú bányász városban az MSZMP nyerte. Ekkor határoztam el, hogy megtagadom a bölcsőt, hisz ha ötven év tapasztalata kevés volt ahhoz, hogy mást akarjanak, akkor nincs sok közünk egymáshoz."

Nagyon örülünk, hogy itt van, sok ezren jöttünk vidékről szerencsét próbálni a bűnös fővárosba, de a távozása oka fogyott, sőt, soha nem is volt neki oka.

Nem elég, hogy az első szabad választást Várpalotán az MDF-es Schmidt Ferenc nyerte, a második fordulóba nemhogy MSZMP-s, de még MSZP-s politikus sem jutott be. A kommunista jelölt 3,11, a volt kommunista 7,69 százalékot kapott.

N;
hirdetés
N;