Belföld

Draskovics is új nővel került a kormányba

2007. július 23., -

Ha a megdöbbentő statisztikai felfedezésekre mindig kész brit tudósok tevékenységét nem akadályozták volna a nagy arányú leépítések, a magyar államreform-kísérlet átvilágításával kapcsolatban újabb megdöbbentő statisztikai felfedezéssel örvendeztethették volna meg a világot. Az égető hiány pótlása érdekében vállalkozott a Turul arra, hogy legújabb tapasztalati eredményeit maga foglalja tanulmányba.

Kezdjük a konklúzióval: a világ kormányaira vetítve akár 100 százalékra is rúghat az új nővel próbálkozók aránya azon miniszterek körében, akik hosszabb szünet után ülhetnek ismét a bársonyszékbe.

A kétfős magyar minta véleményünk szerint mindenki számára egyértelműen és kielégítően bizonyíthatja, hogy a kormányba való visszatérés nem egy leányálom a régi hitveseknek. A rögös úton szinte törvényszerűen felbomlanak a korábban időtállónak tűnő kapcsolatok.

Az első adatokat akkor gyűjtöttük be, amikor Fodor Gáborról kiderült, hogy új csaja van, majd hamarosan - tízéves szünet után - újra tárcát is kapott. Azóta a környezetvédelmi minisztériumot vezeti egyre macsóbb allűrökkel.

A feltételezés nemrég viszont tudományos bizonyossággá vált. A végérvényes igazolást az egykori pénzügyminiszter szolgáltatta, aki elvált, és új barátnőt szerzett be, mielőtt visszakerült volna a kormányba. Draskovics Tibor júniusi kormányátalakítákor kapott tárca nélküli miniszteri posztot, de ekkor már nem a mindent elintéző, egykori belügyi szóvivő, Salgó Adrienne örülhetett férje sikerének.

Az új kormánytag ugyanis újabban már Medgyessy Péter valamikori titkára, Komássy Ákos hugával került intim kapcsolatba. Draskovics fiatal, 26 éves választottja szintén az állami szférában tevékenykedik. Saját megfogalmazása szerint egyelőre maga sem tudja eldönteni, hogy bankárként vagy banki alkalmazottként, mindenesetre az MFB-nél dolgozik.

N;
hirdetés
N;