Belföld

Fábry melyik ibolyát savazná le a zöld erdőben?

2006. április 19., -

Dávid Ibolyát bántják. Herényi Károly nem győz sajtótájékoztatót tartani, annyira bántják. Fábry Sándor meg lesavazná. Reméljük ez komoly, mert viccnek picit erős.

Ugyanez Windows Media Player formátumban (2,2 Mbyte )

Jeszenszky Géza és Andrásfalvy Bertalan mellett Fárbry Sándor is úgy érezte, nyíltan ki kell állni, és meg kell mondani Dávid Ibolyának, hogy Antall József néhai miniszterelnök "irányadó céljainak életre keltésére és megvalósítására" muszáj szövetkeznie az MDF-nek a Fidesszel. Fábry aláírta a főleg expolitikusok nyílt levelét, aztán beindította a legújabb Esti Showder beharangozóját, ami a húsvétról szólt: "zöld erdőben jártam, ibolyát találtam, nem akar szavazni, le kéne savazni".

Herényi Károly szerdán tartott rendkívüli sajtótájékoztatóját azzal kezdte, nem gondolta kedden, hogy másnap megint ugyanabban a témakörben kell a sajtó elé lépnie. Kicsit már ő is unhatja, mert most egyfolytában Dávid Ibolyát bántja mindenki. Ez viszont nagyon durva, mert a fizikai megsemmisítésére buzdítja a népet, és ez Herényi szerint nem vicces, ami pedig nem vicces, abban az MDF-nek megálljt kell parancsolni. Az MDF ezért az ORTT panaszbizottságához fordult, de az RTL Klubot is megkérte, fejezze be a spot sugárzását.

Az RTL Klub nem kapta meg az MDF levelét, de a beharangozó sugárzásával már kedden délután leállt. Kolosi Péter nem szeretné, ha a csatorna a kampányidőszakban a politika eszközévé válna. "Meg szeretnénk jegyezni, hogy az Esti Showder beharangozójában Fábry Sándor nem Dávid Ibolyáról beszél, hanem egy régi gyerekverset költ át, amely egy erdőben talált ibolyáról szól" - állítja a félreértések elkerülése érdekében a tévés. Ha azonban Dávid Ibolya ezt mégis magára vette, arra az esetre elnézést kér tőle a csatorna. És az SZDSZ-esektől is előre: ugyanis Fábry műsorának másik beharangozóját sem sugározzák többet. Abban a showman azt mondta: Ki törődik Kovács Pistivel? Terry Black.

N;
hirdetés
N;