Belföld

Jakab Istvánt rajtakapták a titkárnőjével

2007. augusztus 2., -

Könnyű dolga volt csütörtök reggel a Pufajkás Turulnak. Elég volt kinyitnia a reggeli Blikket, és már nem kell táplálék után kapkodnia. Az alábbi lapszemlét a vizuális típusú olvasóinknak nem ajánljuk.

Jakab István február 24-én a fővárosból felhívta feleségét, és azt mondta: nem megy haza Debrecenbe, mert gyengélkedik, mondta a Blikknek az országgyűlési képviselő volt felesége, aki állítása szerint az első vonattal Budapestre utazott.

Jakab István

A bérelt fővárosi lakásban, mint mondta, félreérthetetlen helyzetben találta volt férjét a nála 24 évvel fiatalabb titkárnőjével.

A Magosz elnökeként gazdatüntetéseket, traktoros demonstrációkat szervező Jakab István elveszi feleségül a titkárnőjét, a képviselőnek ez lesz a harmadik házassága.

Az asszony szerint a képviselő már sem vele, sem a két gyermekükkel nem áll szóba. "Nem tagadom, bosszút állok rajta" – mondta.

A Blikknek nyilatkozó képviselő szerint őt a munkája minősíti, ha újra kellene kezdenie, ugyanezt az utat járná végig. Szijjártó Péter Fidesz-szóvivő azt mondta, hogy nem tiszte megítélni frakciótársa magánéletét.

N;
hirdetés
N;