Belföld

A dulakodó fideszes meztelenül pózolt a feszület előtt

2007. augusztus 7., -

A helyzet az, hogy Lengyel Zoltán szigorúan csak a parlamenti ülések idejére erőltet magára nadrágot, és a végső esetben zakót. Ha vége a szócséplésnek, már dobálja is le magáról a cuccokat, és a kocsiban az illem kedvéért esetleg még egy szál fecskét magán hagyva hajt ki a kormányőrök között.

Amikor kiderült, hogy a Fidesz országgyűlési képviselője fürdőnadrágban és fémszíjas órában kelt birokra a közúti ellenőrzést végző rendőrökkel, még sokakban nem érlelődött meg a felismerés, hogy mit is képvisel Lengyel Zoltán a lehető legmagasabb szinten. Az Alagút melletti akció idején épp kánikula izzasztotta a magyarságot, kinek szúrt volna szemet, hogy a parlament egyik tagja két négyzetdeciméternyi ruhaanyaggal és néhány négyzetcentiméternyi fémmel a testén furikázik a fővárosban, még akkor is, ha a bajok épp a fürdőgatya miatt keletkeztek. (Nem fért el benne ugyanis a jogosítvány, az órát pedig letépték a rendőrök.)

Egy, a képek közül

Na de, most, hogy már nincs 40 fok, és a gatya sem homályosítja el a tisztánlátást, az átlag állampolgár is megértheti, Lengyel mindig is az embert képviselte. Az embert, ahogy Isten megalkotta. A frakcióvezető-helyettes igaz, hogy foglalkozgat költségvetési meg ilyen-olyan ügyekkel a parlamentben, de az igazi missziója más. Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi videóra (vigyázat, felnőtt tartalom!), amelyen a képviselő lassan, de erős szimbólumokkal dolgozva összekapcsolja a keresztény-nemzeti vonalat a férfitest látványával. A Farok és kereszt-programra azonban még lehet, hogy nem érett meg a hazai jobboldal. Biztos, hogy ez az út nem lesz könnyű, sőt konfliktusok szegélyezik majd, amíg a párt, a rendőrök és úgy általában mindenki elfogadja.

A Turul ezúton is kéri, ne bántsák őt ezért, inkább vetkőzzön le minden jobboldali.

N;
hirdetés
N;