Belföld

Magyarország bekaphatja

2006. március 2., -

Végre a valódi kérdésekről szól a kampány. Deutsch-Für Tamás rendkívüli sajtótájékoztatóján - tényleg, észrevették, hogy ma már csak rendkívüli sajtótájékoztatók vannak? - mutatott be egy fényképet, ezt itt ni:

"Magyarország bekaphatja - ezt mondta ezzel az egyezményes kézmozdulattal Gyurcsány Ferenc". Ezt Deutsch-Für Tamás mondta egyezményes szájmozdulattal.

Mit fejez ki Gyurcsány kézmozdulata?
 44765
 2589
 7711
 9577

A Fidesznek egy hétbe került, amíg a karcagi fórumon készült felvételt elemezte, és a fenti megállapításra jutott. Mi nem akarunk igazságot hirdetni a kérdésben, de a Magyar Televízió csütörtök esti hírdójában bemutatott Karcag TV felvétele szerint a kormányfő keze egy integetés végén görbült egy pillanatra a félreérthető "Kapd be!" pozícióba.

Gyurcsány a kórusban "Altus Feri"t kiáltók felé nevet és - pártállástól függően a nem kívánt rész kihúzható - öklét mutatja, testőre vállára támaszkodik, nemi szervét kínálja bekapásra.

Ki hekkeli szavazógépünket?
 2165
 204
 130
 76072
(Frissítés: A fenti szavazás állásának különös változásáról itt olvashat egy szolgálati közleményt.)

Csak egyet sajnálunk. Batiz András kormányszóvivőtől mindössze egy rövid mondatra futotta: "A Fidesz ma olyan mélyre süllyedt, ahová nem tudjuk és nem is kívánjuk követni." Igaz, nem csodálkoznánk, ha lenne még hosszabb nyilatkozat is az ügyben, hiszen az idei kampányban ennél fontosabb kérdés még nem volt.

Addig is nézegessenek egy másik képet, és hasonlítsák össze Gyurcsány kézmozdulatával:

N;
hirdetés
N;