Vagyonnyilatkozatok - 2002

2002.06.17. 09:13

Nagy Sándor MeH államtitkár

Nagy Sándor MeH államtitkár Pesthidegkúton tulajdonol egy 139,4 négyzetméteres családi házat, amely 968 négyzetméteres telken fekszik, van egy 2205 négyzetméteres üdülőtelke Győr-Sopron megyében és fél hektár szőlője Balatonszepezden. Ez utóbbihoz egy hatvan négyzetméteres pince is tartozik. Államtitkárként A6-os Audit használhat, beosztásából eredően pedig 429 ezer forint a jövedelme a képviselői fizetésen túl. Csaknem hétmilliós megtakarítása van egy tőkeszámlán, 3 millióval banknak, 2,5 millióval magánszemélynek tartozik. A Trend Prognózis Gaqzdaságkutató Rt. munkatársaként százezer forint a jövedelme, melynek 1/154%-ban tulajdonos. E mellett felerészben az ő érdekeltsége az Alexander és Alexander Kft.

Dávid Ibolya, az MDF elnöke

Dávid Ibolya, az MDF elnöke, volt igazságügyminiszter Tamásiban tulajdonol félig egy 90 négyzetméteres családi házat, valamint Budapesten ugyancsak felerészben egy 113 négyzetméteres lakóingatlant. Zamárdi Felsőn egy üdülő egyharmadát tudhatja magáénak, kocsija, üzleti érdekeltsége nincs.

Deutsch Tamás, a Fidesz alelnöke

Deutsch Tamás volt ifjúsági és sportminiszter korábban úgy nyilatkozott, lakásgondjai megoldódtak és vett egy budai családi házat. Ennek bevallásában egyelőre nyoma sincs. Van viszont a Fidesz alelnökének egy Suzuki Vagon R+ típusú autója, illetve használja bátyja Roverjét. Megtakarítása 3 923 490 forint, melyet életbiztosításban tart, számláján 3,5 millió forint van, míg adóssága csaknem kétmillió forint.

Lukács Mihály fideszes képviselő

Lukács Mihály a Fidesz színeiben mandátumhoz jutott képviselő Tiszapüspökiben rendelkezik egy 113 négyzetméteres családi ház felével, valamint a helyi 57 négyzetméteres italboltnak ugyancsak a felével. Egy 1600-as Ford Escortja van, valamint kimncstárjegyben tartja egymilliós megtakarítását, de félmilliós adóssága is van a Lungo Drom választmány elnökének. Havi ötvenezer forintért térségi kisebbségi szakértő, míg 13 ezer forint üti a markát a városi képviselőségért.

További vagyonnyilatkozatok: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7