Karotta, Winkler, öt párt és a kamera

2006.04.10. 13:52
Csak egy helyen, a Munkáspártnál akarták megverni az Index kamerával száguldó riportereit, akik közepes csajokat láttak a Fidesznél, vidám liberálisokat az SZDSZ-nél, és megpróbálták kölcsönkérni Kóka János autóját, de kiderült, nincs neki. Túlélték, megvágták, feltöltötték. Töltse le exkluzív videóinkat a választási éjszakáról!

Fidesz, MSZP

Karotta és Winkler a választások éjszakáján a két nagypárt kampányközpontjában járt. A Fidesz székháza előtt nagy-Magyarország matricás BMW-t láttak gyászszalaggal, pedig akkor még nem lehetett tudni, hogy "valószínűleg leszopott a Fidesz". Az emberek még vidámak voltak, de már nem sokáig. Az MSZP-nél meglesték Szekeres Imre Skodáját és "látták valószínűleg Ferenc autóját".

Ugyanez Windows Media Player formátumban (43 Mbyte )

Munkáspárt, SZDSZ, MDF

Karotta és Winkler a választások éjszakáján két kispártot és egy nagyon picikét is látott. A bajuk éppen ez utóbbival, a Munkáspárttal gyűlt meg, tudják, Baross utca 61., harmadik emelet 302. Az időutazásnál előjött a pártállami gyomorideg. Az este legvidámabb társaságára a Liberálisok Házánál bukkantak, ahol ott tolongott az összes SZDSZ-szavazó. Az MDF-nél élőben látták Benkő Lászlót az Omegából.

Ugyanez Windows Media Player formátumban (39 Mbyte )