Putyin elvált, és mutatós lányt választott magának

2008.04.16. 12:02
Bár a Kreml határozottan visszautasítja a hír kommentálását, egy orosz bulvárlap arról írt, Putyin júniusban feleségül veheti az ország egyik leghíresebb és legszebb tornászlányát, a 24 éves Alina Kabajevát.

Elvált feleségétől Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy feleségül vegye a 24 éves Alina Kabajevát, az olimpiai bajnok tornászt, modellt és újabban politikust. A hírről pénteken számolt be egy orosz bulvárlap, a Kreml kedden visszautasította a hír kommentálását.

A Moszkovszkij Korreszpondent névtelenséget kérő forrása, aki egy rendezvényszervező cégnél dolgozik, azt állította a lapnak, ők is versenybe szálltak a szentpétervári esküvő megrendezéséért.

Nézze meg képeinket!

Az 55 éves Putyin családjáról egyébként is igen keveset tudni: Ludmilla nevű felesége ali-alig mutatkozik, gyermekei pedig, Mása és Kátya álnéven, szigorú őrizetben élnek.

A lap feltételezi, hogy miután információik szerint két hónapja vált el Putyin, az esküvőt júniusra tervezheti, májusban ugyanis átadja az elnökséget Dmitrij Medvegyev miniszterelnöknek.

Alina Maratovna Kabajeva 1983-ban született Taskentben. Ritmikus gimnasztikázóként különleges hajlékonyságának köszönhette eredményeit, a mai napig a sportág legsikeresebb képviselője.

A 166 centis Kabajeva négyéves korában kezdett versenyszerűen tornázni, 1996-ban, 14 évesen már nemzetközi szinten versenyzett. 1999 és 2004 között öt Európa-bajnoki és két világbajnoki címet nyert. 2000-ben a sydney-i olimpián elrontotta karikagyakorlatát, összetettben csak a harmadik lett. 2004-ben az athéni olimpián megnyerte az összetett versenyt.

Az olimpia után visszavonult, azóta modellkedik, kisebb filmszerepeket vállal. Aktívan politizál, 2007 óta az orosz parlament, a duma tagja az Egységes Oroszország párt képviselőjeként, aminek hamarosan pártelnöke lehet új jegyese, Vlagyimir Putyin.