Magyar embert öltek Shenley Hillben?

2008.04.07. 21:42
Magyar áldozata lehet egy angliai gyilkosságnak. A rendőrök a gyilkosság gyanúsítottját már elfogták, a 27 éves Roland Balasko egy fekete Seattal menekült a tetthelyről.

Bíróság elé állítottak egy gyilkossággal vádolt férfit a hétvégén. A gyanú szerint ő gyilkolhatta meg azt az egyelőre azonosítatlan, a feltételezések szerint magyar férfit, akinek a holttestét a múlt csütörtökön találták meg Radletben, az essexi Shenley Hill falucska közelében.

A rendőrség szerint az ismeretlen áldozat egy, a közeli Harlow-ban lakó magyar férfi lehet. A rendőröket eredetileg egy verekedéshez riasztották még szerda este. A verekedés helyszínén talált nagy mennyiségű vér miatt a nyomozók azonnal gyilkosságra gyanakodtak.

A helyszínről egy fekete Seatot láttak elszáguldani, a kocsit később Watfordban meg is találták, a belseje vérrel volt teli.

Az áldozat holttestét csütörtök reggel találták meg, írja a Herfordshire Mercury.

A gyilkossággal Roland Balasko 27 éves harlow-i lakost gyanúsítják, írja a helyi Hearts Advertiser. Balasko nemzetiségéről és állampolgárságáról nem érkezett jelentés. Az essexi rendőrség egyelőre nem reagált megkeresésünkre.