Korábban is gyilkolhatott a belga bölcsődei mészáros

2009.01.26. 14:56
Miközben a 2 gyereket és egy dadust halálra szúró a belgiumi bölcsődei gyilkos makacsul hallgat, a hatóságok újabb bűncselekménnyel gyanúsítják. Azt feltételezik, hogy ő késelhetett meg egy 73 éves néni is január közepén.

Egy idős asszony közelmúltbeli meggyilkolásával is gyanúsítják azt a húszéves fiatalembert, aki a múlt héten egy belgiumi bölcsődében ledöfött két csecsemőt és egy dadust (egy harmadik apróság a kórházban vesztette életét), jelentette be az ügyben illetékes ügyész.

Christian Du Four szerint több bizonyíték alapján valószínűsíthető, hogy hogy Kim De Gelder tehető felelőssé egy 73 éves bevereni asszony január 16-i leszúrásáért is. Mindkét bűntényt a Brüsszeltől kissé északnyugatra található Dendermonde (francia nevén Termonde) közelében követték el. Egyelőre egyik bűntényre sincs magyarázat, a gyanúsított nem működik együtt a hatóságokkal, és makacsul hallgat.

Emlékeztetőül: De Gelder múlt pénteken hajtotta végre nemzetközi döbbenetet kiváltó vérengzését a dendermonde-i Meseország bölcsődében. A három halálos áldozat mellett megsebesített tizenkét személyt, köztük tíz háromévesnél fiatalabb gyermeket, mielőtt a rendőrség kezére került.