Fejér megye: újabb rejtélyes holttest egy autóban

2007.03.12. 20:51
Újabb rejtélyes haláleset Fejér megyében: megint a kocsijában égett meg valaki. A személyazonosságát még nem sikerült megállapítani. Korábban egy ügyvéd holttestét találták meg hasonló körülmények között, de Prikkelék maradványai is terepjárójukban kerültek elő.
Bennégett gépkocsijában egy férfi Székesfehérváron hétfőn; az elsődleges vizsgálatok kizárták az idegenkezűséget - közölte az MTI-vel a rendőrség.

Az autó eddig ismeretlen okból a parkolást követően gyulladt ki. A kocsi egy Székesfehérvár közeli kft.-é, vélhetően a cég 47 éves alkalmazottja vezette, személyazonosságát még nem tudták megállapítani - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, R. Szabó Ágnes.

Tájékoztatása szerint a tűzeset körülményeinek megállapítására szakértők bevonásával folytatja a vizsgálatot a székesfehérvári rendőrkapitányság.

A tűzoltók először nem is látták, hogy holttest is van

A közszolgálati tévé Kék fény című műsorának nyilatkozó Dobson Tibor, az Országos Katasztrófa-védelmi Főigazgatóság szóvivője úgy nyilatkozott az esetről, hogy egy családi ház udvarában égett az autó motortere.

A kiérkező tűzoltók később vették észre, hogy egy holttest van a kocsiban. Ekkor már értesítették a rendőrséget is. Az oltáskor még azt sem lehetett megállapítani Dobson szerint, hogy férfiról vagy nőről van-e szó.