Eltűnt egy Fejér megyei házaspár

2006.12.31. 18:15
Egy középkorú házaspárt keres eltűnés miatt a rendőrség; a 43 éves férfit és ugyanolyan korú feleségét utoljára pénteken este látták Mezőszilason egy nagy értékű autóban. Az ügyben egy férfit őrizetbe vettek személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt.

Személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy férfit, akinek köze van az eltűnt mezőszilasi házaspárhoz. A nyomozás érdekeire tekintettel azonban a rendőrség nem ad több felvilágosítást az ügy részleteiről.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság eltűnés miatt keresi a Prikkel-házaspárt. Utoljára a JZB 073-as forgalmi rendszámú középszürke színű Mercedes ML 320 CDI típusú gépjárművel látták őket közlekedni Mezőszilason december 29-én 18.30 órakor - közölte Németh-Kész Mónika.

Azóta életjelet nem adtak magukról, tartózkodási helyük ismeretlen - tette hozzá. Ismertetése szerint a 43 éves Prikkel Tamás 170 centiméter magas, erős, zömök testalkatú. Haja rövid, fekete, ősz szálakkal, szeme színe szürke, arca kerek, szája vékony, többnyire szemüveget visel, különös ismertetőjele nincs.

A szintén 43 éves Prikkel Tamásné, Takács Mária, 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja festett barnás-vörös, középhosszú, vállig érő. Szeme színe barna, arca vékony, szája keskeny, állandóan szemüveget hord, különös ismertetőjele nincs.

Amikor utoljára látták őket, a férfin egy barnás-zöldes ing volt, kockás csíkos mintázattal, valamint egy barna nadrág, a nő egy Adidas márkájú melegítőt, szintén Adidas márkájú kabátot viselt.

A főhadnagy hozzátette: a rendőrség kéri, hogy aki a házaspárt december 29-én az esti órákban vagy azt követően látta, vagy jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, értesítse a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-22-541-600-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es és 112-es segélyhívón, hívja az ingyenesen hívható Telefontanút a 06/80-555-111-es telefonszámon.