Machetével támadt a bébiszitterre

2004.10.08. 15:52
Fegyverrel fenyegette bébiszitterét egy kaliforniai kislány. A tizenegy éves gyerek a kutya megetetése miatt veszett össze bébiszitterével, akit végül baseballütővel és machetével felfegyerkezve üldözött.
Halálos fegyverrel támadt bébisztterére egy tizenegy éves lány a kaliforniai Barstowban, jelentette az AP. A lány és harmincnégy éves bébiszittere azon kapott össze, hogy ki etesse meg a kutyát.

A lány a vita hevében rugdosni és fojtogatni kezdte az állatot. A bébiszitter le akarta szedni a gyereket az állatról, a birkózás közben kikeveredtek a ház előtti udvarra.

A lány itt előbb egy lapátot, majd egy baseballütőt ragadt magához, majd egy légpisztollyal üldözte a nőt. Végül egy machetével támadt rá. A bébiszitter a lány tizenkét éves nővérével a fürdőszobába menekült.

A rendőrséget is a kulcsra zárt szobából értesítette. A lány biciklivel menekült a járőrök elől, de rövid üldözés után elfogták, mondta el az AP-nek Doug Hubbard, a helyi rendőrség őrmestere. A gyereket halálos fegyverrel fenyegetés bűntette miatt állíthatják bíróság elé.