Rajzfilmes leszámolás Minnesotában

2004.11.25. 14:39
Váltságdíjat követel Spongya Bob elrablója. A népszerű rajzfilmfigurát egy minnesotai Burger King elől rabolta el valaki, aki Planktonnak, a népszerű tengeri szivacs fő ellenségének adja ki magát. Patrick, a tengeri csillag is veszélyben van.
Felfújható Spongya Bob figura után nyomoz a minnesotai rendőrség. A népszerű rajzfilmhőst egy Burger King parkolójában rabolták el ismeretlen tettesek, jelentette az AP.

Váltságdíjat követelnek

Az rajzfilmfigura-rablók váltságdíjat követelnek a népszerű tengeri szivacs szabadon bocsátása fejében. "Nálunk van Spongya Bob, adjatok tíz rákburgert sültkrumplival és turmixszal", áll követelésükben.

A levelet Plankton, Spongya Bob legfőbb ellensége írta alá. A kegyetlen főgonosz további bűncselekményektől sem riadna vissza, Patrick, Spongya Bob tengericsillag barátja elrablásával fenyegetőzött.

Bizakodnak

A Burger King dolgozói minden vendégüknek adnak egyet a kétszer három méteres rajzfilmhős eltűnéséről beszámoló felhívásukban, írja az AP. A dolgozók bíznak szeretett szivacsuk visszatérésében.