Putyin atyuska hascsókja

2006.06.29. 10:21
Túlburjánzottak az atyai érzések Vlagyimir Putyinban. Az orosz elnök szerdán séta közben rántotta fel egy ötéves kisfiú pólóját és helyezett cuppanós puszit a megdöbbent gyermek hasára.

A politikusok már-már betegesen vonzódnak a gyerekekhez, ezt régóta tudjuk. Minden valamire való választási kampány szerves része, amikor a vezér felkap egy spontán ott termett gyermeket, bizonyítva ezzel, hogy jó apja lesz nemzetének. Oroszországban pedig amúgy is nagy kultusza van az apa szerepében tetszelgő vezéreknek.

Az orosz elnök éppen a katonai akadémiások tisztavatásáról tartott munkahelyére, amikor a Kreml kertjén turisták között haladt át, írja a CNN. Az orosz állami televízió felvételein jól látszik, ahogy turistáktól hemzsegő promenádon egyszer csak letérdelt egy ötéves forma kisfiú mellett.

Az elnök a felvételek szerint cseverészni próbált, de a szégyenlős kisfiú neve - Nyikita - elárulása után szendén elfordult.

Putyin elnök határozott vezető, így ezt az alkalmat sem hagyta kudarcba fulladni. A kisfiú és a bámészkodó turisták legnagyobb megdöbbenésére egy határozott mozdulattal felrántotta a kis Nyikita pólóját, majd hallhatóan cuppanós nagy puszit nyomott az elképedt fiúcska hasára.