Agassi és Graf összeházasodott

2001.10.23. 15:29
A nyilvánosság kizárásával, szűk körben házasodott össze Andre Agassi és Steffi Graf. A teniszvilág "álompárja" Las Vegasban esküdött egymásnak örök hűséget. Az ifjú házasok San Franciscóban laknak majd, és decemberre várják közös gyermekük születését. A német Graf visszavonulásáig összesen huszonkét Grand Slam elsőséget szerzett, míg az amerikai Agassi ma is az egyik legismertebb férfi tenisz versenyző.
Az előre beharangozott időpontoktól eltérően - először szeptember 15-ét, majd decembert jelölték meg - összeházasodott Andre Agassi és Staffi Graf. Az eseményre nagyobb felhajtás nélkül, a nyilvánosság kizárásával, szűk családi körben került sor az Egyesült Államokban, Las Vegasban. A pár mindössze egy rövid sajtóközleményt adott ki, melyben "csodálatos és meghitt ünnepségnek" nevezeték a ceremóniát.

Steffi és Andre
Az esküvő előrehozása csak látszatra meglepetés, hiszen Agassi már több nyilatkozatában hangsúlyozta, szeretné, hogy gyermeke tisztességes családba szülessen, ezért elkerülhetetlen az esküvő. Aggasi úgy érezte: fel van készülve az apaságra, és azt sem titkolta, hogy úgy vágyik a gyerekre, mint a nők a fehér ruhás nászra.

A házaspár San Franciscóban telepedik le, ahol nemrégiben vásároltak egy 23 millió dollár értékű házat. A harminckét éves Graf várhatóan itt ad majd életet decemberben születendő közös gyermeküknek. Az egykori német klasszisnak egyébként ez lesz az első házassága, míg férje, az amerikai teniszcsillag immár másodsor nősült, első frigye, Brooke Shields színésznővel válással fejeződött be.

Graf és Agassi kapcsolata nem véletlenül került az érdeklődés középpontjába. A három éve visszavonult, német Staffi Graf pályafutása során összesen huszonkét egyéni Grand Slam viadalt nyert. Férje, Andre Agassi még aktív teniszező, jelenleg második a férfiak világranglistáján. Legutóbbi nagy sikerét, az Australian Open megnyerésével aratta. Az álompár 1999 óta él együtt, és még az idén nyáron határozták el, hogy összeházasodnak, miután kiderült: Steffi decemberre gyermeket vár.