Mégsem válnak Jordanék

2002.02.05. 12:42
Visszavonta januárban beadott válókeresetét a hatszoros NBA-bajnok kosárlabdázó, Michael Jordan felesége. Juanita Jordan közös gyermekeik érdekeire hivatkozva változtatta meg korábbi elhatározását. Jordan örül a döntésnek, és a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet.
Meggondolta magát Juanita Jordan, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Washington Wizards klasszisának, Michel Jordannek a felesége, és visszavonta válókeresetét, melyet január 8-án nyújtott be. "Úgy döntöttünk, hogy még egyszer megpróbáljuk. A gyermekeink miatt nem szabad ilyen könnyen feladnunk" - indokolta döntését Juanita.

Michael Jordan
A hatszoros NBA bajnok kosaras-legenda, aki 1989. szeptember 2-án, Las Vegasban házasodott össze jelenlegi feleségével, és három gyermek atyja, érezhetően megkönnyebbült a hír hallatán: "Éreztem, hogy ez a mérkőzés még nincs lejátszva. Többet erről nem szeretnék beszélni- kommentálta a hírt Michael Jordan.

A Chicago Tribune még januárban adta hírül, hogy a híres házaspár válni készül. Értesülésük szerint Juanita Jordan feloldhatatlan ellentétekkel indokolta elhatározását. A feleség a hírek szerint igényt tartott volna a gyermekek nevelésére, valamint a 22 ezer négyzetméter alapterületű telkükre és a közös vagyon felére. Ez nem lett volna aprópénnz, mivel a Forbes gazdasági magazin szerint 2000-ben 37, tavaly több mint 40 millió dolláros bevételre tett szert Jordan.