Hingis újra szerelmes

2002.04.04. 12:41
Ami eddig csak pletyka bizonyossá vált: az egykori világelső Martina Hingis és a golfozó spanyol Sergio Garcia együtt jár. Hingis a kapcsolattól kiegyensúlyozottságot remél, és hogy '99 januára után ismét Grand Slam tornát nyer.
Martina Hingis pályafutása remekült indult, tizenhat évesen már Grand Slam-viadalokat nyert, az utóbbi időben azonban hullámvölgybe került, tavaly elveszítette vezető helyét a világranglistán, és a sajtó korántsem a tenisztudása miatt foglalkozott vele.

Hingis meglepő vereségét is a szerelemmel magyarázzák

Martina Hingis
A zaklatási ügye után - meglehetősen szigorú, négy év börtönbüntetésre ítélték el vehemens "rajongóját" -, majd az ügyben szereplő államügyésszel hozták szerelmi kapcsolatba. Hingis mindezt nem is tagadta, azt viszont igen, hogy az ausztrál úszófenomén, olimpiai bajnok, világrekorder Ian Thorpe lett volna a kedvese.

Hingis az idény végén megsérült, ám visszatérése után azt nyilatkozta, újra remek formában érzi magát, ettől függetlenül az Austral Openen nem sok babért termett neki. Április közepén pedig szégyenszemre alulmaradt a nálánál két évvel fiatalabb szlovák kevésbé jegyzett Hantuchovával szemben.

Garcia Woodot is legyőzte

A magyarázatot a spanyol bulvárlapok tudni vélik: Hingis újra szerelmes. A svájci hölgy kegyeit a 22 éves spanyol golfozó, Sergio Garcia nyerte el, aki a világranglistán a negyedik helyen áll. Garcia a legtehetségesebb golfozó hírében áll, ő volt képes arra a bravúrra tavaly, hogy kétszer is legyőzze a világelső Tiger Woodsot. A románcról a Marca már március elején beszámolt, de most már száz százalékig igazolódott, hiszen a húsvéti ünnepeket együtt töltötték.

Az ugyancsak dollármilliomos Garcia - becenevén, El Nino, vagyis fiúcska - tűzpiros Ferrarijával hajtottak a farmjára, ott teniszeztek is egymással, és Hingis állítja, hogy kapcsolata kiegyensúlyozott, ez pedig azzal járhat, hogy ismét lendületet kap, és 99 januári sikere után újra Grand Slam tornát nyer.

A szakemberek szerint Hingis ideje lejárt

A szakemberek azonban határozottan állítják, a mostani atomteniszben neki már nem sok esélye lehet a Williams-nővérekkel vagy Capriatival szemben. Garcia oldalán azonban - a hirdetők által az egyik legkeresettebb - a fényűző megélhetése alighanem továbbra is biztosított lesz.